Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW BLOG – HANNAMW.CHIC.SE

MY NEW BLOG MY NEW BLOG MY NEW BLOG

MY NEW BLOG MY NEW BLOG MY NEW BLOG

Nu är det dags att tacka för mig och för min tid här på Metr0 Mode (som har varit helt fantastisk) för att hoppa på nya utmaningar. Jag kommer nämligen att flytta bloggen till nya CHIC och även göra mycket roliga grejer för de nylanserade magasinet som jag tror stenhårt på. Det har varit en dröm för mig att jobba mer med magasin så jag är så otroligt pepp på det här. Inte nog med det så teamar jag ihop mig med bästa Ellen och Caroline, vilket känns klockrent. Tack Metromode och alla ni där ute som tittat in varje dag, ses på nästa ställe – Hannamw.chic.se !

So it’s time ro announce that from now on I will be a part of the new CHIC.SE together with Ellen and Caroline. And that I’ll be contributing editor to the new Chic Magazine. It has always been a dream to work more with magazine so I’m so excited for this. It’s been a really good and fun time here at Metro Mode and I want to say thanks to you who follow me and to the metro family. See you on my new blog – hannamw.chic.se !

MY NEW BLOG MY NEW BLOG MY NEW BLOG

MY NEW BLOG MY NEW BLOG MY NEW BLOG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!