Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VINN EN RESA TILL ROM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skirt and shoes from Céline, Sweater from Stella McCartney and bag from Gucci.

Vill bara påminna er om att ni inte får missa att vara med och tävla om resan till Rom (med betalt flyg, språkkurs och boende nu i sommar) som jag tävlar ut i samarbete med EF språkresor. Så roligt att få chansen att ge det här till en av er!!

För att vara med och tävla:

– Registrera dig genom att fylla i dina uppgifter HÄR. (under beställ gratis info)
– Motivera kort till mig varför just du ska vinna här nedan i kommentarsfältet eller i det förra inlägget (spelar ingen roll vilket), samt skriv din mejl.

OBS: Både dessa är ett måste för att kunna vinna. Så ni som endast har kommenterat er motivering och inte anmält er via länken räknas alltså inte, så alla som glömt att göra det, gör det gärna asap så ni har chans att vinna.

Vinnaren presenteras nästa torsdag 24/3.

UPDATE: Jag skulle vilja att ni alla kunde vinna, men den lyckliga är: Frida Lorenzon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt-dress from Stine Goya, Shoes from Gucci and jeans from Levis. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Den blåa acne kavajen med vita fransar finns nu online :))

  Filippa 2016-03-25 17:29:03
  Svara
 • Det är enkelt; för att jag ÄLSKAR Italien och alltid har velat lära mig italienska. Första gången jag besökte Italien var det kärlek vid första ögonkastet, för hur kan man inte älska det landet? Miljön, människorna, maten, vinet, byggnaderna….ja, du förstår.
  Tanken var att jag skulle åka till Italien för att lära mig italienska förra sommaren men livet kom emellan. Dock har jag inte slutat hoppas på att någon dag få göra det, därför kunde jag inte riktigt låta bli att vara med i den här tävlingen, för tänk om 🙂

  Emelie 2016-03-25 11:09:14
  Svara
 • Har aldrig vart i Italien men efter att ha bott i USA och träffat världens trevligaste italienare skulle jag mer än gärna vilja åka dit. Tror nog alla kan hålla med om att dom har underbaraste dialeken vilket alltid får en på bra humör. Åt en gång på en äkta italiensk restaurang i Mexico och det var den godaste pizzan jag någonsin ätit. Tror ändå det hade kunnat bli ännu bättre om man fick uppleva deras kultur samtidigt som man åt! ;). Fotograf och mat nörd som man är hade denna resan passat perfekt. Skulle även bli en bra chans att hälsa på min gamla kärlek och återuppleva gamla goa minnen.

  johanna falk 2016-03-24 21:59:23 http://johannafalk.com
  Svara
 • Roma. Bara att säga det gör mig så glad och förväntansfull. Har alltid haft en speciell relation till Italien men ännu inte haft chansen att uppleva Rom. Italien, landet av pizza, pasta, prosecco på uteserveringar och cappuccino längs med de mysiga trånga gränderna. Känslan av att få uppleva Roms stadspuls och kanske besöka Vatikanen och Fontana di Trevi – Och att få chansen att samtidigt lära sig det vackraste språket – italienska, det vore en dröm.

  Felicia Sjöberg 2016-03-24 16:15:48
  Svara
 • Hej Hanna! Vilken fantastisk tävling!
  Jag samarbetar dagligen med tolkar i mitt arbete och dem inspirerar mig verkligen hela tiden med de olika språken! Jag tycker att det alltmer mångkulturella Sverige verkligen berikar oss och även om jag kanske alltid varit nyfiken på andra kulturer och språk, så känner jag att intresset bara växer och växer. Varje resa, kort som lång, ger bara ännu mer pepp på att se och lära mig mer av världen!

  Jag önskar verkligen att alla människor kunde födas med den möjligheten många i Sverige föd med – nämligen möjligheten att verkligen kunna lära sig precis vad man vill. Det finns ingenting större!
  Jag vill ta till vara på det till max och jag skulle älska att få spendera en vecka i Rom i sommar på den här språkresan! Och Rom verkar fantastiskt – och så låter Italienskan också.

  Ha det gott!
  Sara

  Sara Norberg 2016-03-24 00:03:43
  Svara
 • This is a AMAZING give-away!
  My motivation is sky high; I’ve been ill for a couple of years and last year I was hospitalized the most time. Therefore I haven’t been ably to study or live a normal ‘teenage-life’. Happily I am now MUCH BETTER! I will start study in august and I’m so excited and I am looking forward to see friends and classmates again! Therefore it would be the perfect opportunity to get a trip like this; I can get used to being in a community again (before I start the ‘real’ study), travel and in this context get away from my familiar surroundings and not at least get a giving academic input! What’s not to like?!

  Happy Easter to you!

  Camilla Kirstine 2016-03-23 20:41:55
  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag har länge drömt om att få lära mig italienska och då självklart i deras vackraste stad! Deras språk är så fantastiskt med mycket passion och inlevelse. Tänk att bara få lära sig lite fraser och kunna säga några ord till grönsakshandlaren och servitrisen på restaurangen. Skulle så gärna vilja vinna denna resa och skulle blir överlycklig om jag gjorde det! Kan drömma mig bort till dom pittoreska gränderna, maten och människorna. Och glassen såklart! Längtar tills nästa gång jag kliver av planet på Fiumicino för då vet jag att ja ska få spendera tid i den staden jag älskar mest.
  Kram Emmy

  Emmy Stragner 2016-03-23 13:28:18
  Svara
 • Hej Hanna!! Jag har vigt mitt liv åt skola och jobb. Har gjort en karriär inom modebranschen. Inom retail. Och det tog tillsats musten ur mig. Jag gick rakt in i väggen och jag behövde helt enkelt förändra mitt liv. Jag började studera igen – den hör gången HR. Jag vill kort sagt tillbaka till den helt fantastiska, men också väldigt påfrestande branschen. Jag vill förändra! Jag vill ta fran det fina, det goda – det varma och fantastiska med modebranschen (speciellt retail). Jag vill tro på människan. Ge andra chefer det stöd o utveckling som behövs för att man inte ska viga sitt liv åt ett varumärke och sedan en dag o då bli bortglömd av sitt jobb. Du skulle bli förvånand och mycket mycket chockad om du visste vart jag jobbade. Man målar helt enkelt inte upp den bilden utåt. Men innanför stängda dörrar så vissnade folk som blommor. Jag studerar nu, och har gjort en fantastisk inre resa sista två åren. Jag har börjat se saker som jag vill göra, å inte bara göra dom för ett jobb. Som att resa! Jag drömmer om o se saker. Jag tror att suget aldrig funnits där tidigare för att min hjärna inte velat ta in fler intryck. Men nu mår jag bra. Är starkare än någonsin. Och vill hjälpa andra! (För dom är många, speciellt inom mode, media, PR). Så en resa till Italien skulle vara helt fantastiskt. Att dessutom lära sig italienska – det är två drömmar som skulle bli uppfyllda. Det skulle kännas som en vinst. En större vinst ön den jag redan vunnit!

  {"author":"Stina" 2016-03-23 09:58:33
  Svara
 • Hej! Anmält mig via länken! Jag har sedan ALLTID varit besatt av Italien, trots detta aldrig besökt landet p.g.a. olika omständigheter. När jag var liten klippte jag ut tidningsklipp på toscana, Rom, Florens, Aosta etc och satte upp på väggen vid min säng för att varje morgon vakna till den italienska vyn och drömmen om att en dag flytta dit, bo i en färgglad lägenhet, lära mig italienska och äta pasta hela dagarna! Jag har kollat på språkkurser med EF flera gånger, men ekonomin har aldrig räckt till (är just nu student på 5-årig utbildning)… I sommar fyller jag 25 år och har samma italienska dröm som när jag var 8 år gammal. Att vinna denna möjlighet skulle på riktigt (får rysningar!!) vara det bästa som hänt mig. OCH – jag skulle göra det mesta av veckan och verkligen lära mig så mycket italienska det bara går och ta vara på varje minut i staden – för jag vill ju en dag flytta till just staden Rom…
  Massa kramar!
  A-jasmin@hotmail.com

  Jasmin 2016-03-22 17:41:22
  Svara
 • Jag älskar att resa, träffa nya människor, uppleva nya kulturer och Italien är mitt absoluta favoritresemål. Jag är förälskad i Italien, dom varma människorna, den underbara maten och sist men inte minst den fantastiska arkitekturen. Jag går i åttonde klass i en stad som jag vantrivs i, allt jag gör är att längta ut i världen och drömma mig bort. Men som en fjorton årig tjej är jag bunden av ekonomiska skäl. Jag går i skolan, har inte mitt studiebidrag eller en egen inkomst och trots att jag sparar varandra månadspeng måste jag spara i flera år för att ha råd med en språkresa. Jag vill bort långt ifrån Sverige, ut I världen och lära känna den och mig själv

  Ida 2016-03-22 08:02:12 http://Ida.zeile@yahoo.se
  Svara
 • Jag är förälskad i den Italienska kulturen. Att få uppleva de fantastiska mattraditionerna, dricka vin längs gatorna i Rom och iaktta människor från hela världen passera, samt få uppleva den italienska charmen. Emellan de mest fantastiska och arkitektoniska byggnader i världen. Jag vill åka vespa på kullerstensgator, uppleva fartfylldhet i fest, kyssas på Roms vackraste torg. Jag är förälskad i Italien helt enkelt.

  Josefin 2016-03-22 02:31:37
  Svara
 • I juni tar jag examen efter en treårig utbildning och det vore fantastiskt att fira det med en resa till Italien som länge stått på min lista över länder att besöka. Att vinna den här utlottningen skulle ge mig den lilla extra motivationen att kämpa de sista månaderna, skriva en grym C uppsats och ta klivet ut i den ”riktiga” världen!

  Hälsningar Therese
  (anmälde mig via länken på EF:s hemsida precis nyss)

  Therese Andersson 2016-03-21 23:16:49
  Svara
 • Efter tre års ganska lyckade italienskastudier på gymnasiet trodde jag nog att jag var på väg mot många somrar i Italien. Tyvärr har jag både tappat det mesta av min italienska och blivit dålig på att åka på egna äventyr – två saker jag verkligen skulle vilja bli bättre på. Kombinationen av en arbetsam vår, en än så länge oplanerad sommar och en förkärlek för den italienska maten, kulturen och vinet gör att jag hade älskat att spendera en tid där i sommar och bättre på min italienska. Jag hade åkt mycket vespa också.

  Hoppas!

  Sofia 2016-03-21 22:12:59
  Svara
 • Jag o sambon planer resa till Rom i höst! Kan inte du skriva en liten reseguide? Eller tipsa lite här? Har du redan gjort de så länka gärna! Kram 🙂

  Amanda 2016-03-21 21:25:24
  Svara
 • Hej Hanna! Har nu beställt hem ef. Jag har följt din blogg flera år, allt från din tid på Nelly och till din nuvarande tid på Gina, genom olika bloggsidor som du haft. Du har alltid inspirerat enormt med din känsla för stil och inredning och det har varit fantastisk att följa dig med åren. Enormt kul att se hur du har lyckats, och att man nu dessutom har chansen att vinna en resa till Rom genom din blogg. Jag är en 25 årig tjej som idag är student och pluggar hårt dagarna i ände. Jag har alltid velat lära mig italienska och älskar språk, talar själv 3 språk flytande och hade gärna utökat mitt italienska vokabulär. Att dessutom få resa till Rom och uppleva kulturen, arkitekturen, maten och kärleken är en dröm för en student som mig. Hoppas innerligt att jag får denna chans/ Från en student som längtar till Roms kärlek och kultur

  Galllis al 2016-03-21 21:20:21
  Svara
 • Önskar att jag hade varit mer motiverad under skoltiden för att lära mig ett tredje språk. Älskar allt som har med Italien att göra och har en drömm om att någon gång bo där och lära mig italienska. Detta vore en fantastisk rolig upplevelse och skulle förgylla min sommar!

  Emma 2016-03-21 21:07:12
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!