Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TÄVLA OM EN RESA TILL ROM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okej, håll i er nu. Jag har bästa grejen någonsin till ER! Ni kan ju inte ha missat hur förälskad jag blev i Rom och hur besöket på ef språkskola peppade mig till att läsa språk utomlands?

Jag snackade ihop mig med EF när jag kom hem och jag har nu fått chansen att i samarbete med dom ge bort en veckas resa och språkkurs i sommar med betalt flyg, språkkurs och boende. Vem vill inte spendera en vecka i Rom och samtidigt lära sig Italienska i sommar?

För att vara med och tävla:
– Registrera dig genom att fylla i dina uppgifter HÄR. (under beställ gratis info)
– motivera kort till mig varför just du ska vinna här nedan i kommentarsfältet, samt skriv din mejl.
Både dessa är ett måste för att kunna vinna.

Vinnaren presenteras nästa torsdag 24/3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • Kortfattat sagt, hade jag givit min mor denna språkresa i 50 års födelsedagspresent. För om det är någon som förtjänar att se Vatikanstaten med egna ögon, dricka vin på italienska gator omringad av italienare som talar i mun på varandra och få uppfylla sin största dröm, så är det hon. Visst låter motiveringen klyschig, men det är bara den nakna sanningen.. Allt hon givit mig under mina nitton år är något jag önskar att ge tillbaka dubbelt så mycket och detta hade varit en fantastisk början

  Viktorija 2016-03-23 13:15:26
  Svara
 • Åååh… vilken underbar, underbar tävling <3 Rom är min abslouta favoritstad… brukar inte falla för städer men där tänkte jag direkt att hit bara måste jag återvända en dag! Det var tio år sedan nu 🙂 Hälsan har bråkat med mig och jag drömmer om att resa o njuta av sol, lära mig italienska och träffa nya spännande männsikor. Rom är helt fantastiskt, med allt det gamla mitt bland det nya. Var där ett par dagar som fortfarande får mig att le, en vecka i sommar skulle vara amazing!! Och en riktig nytändning för mig 🙂

  Catarina 2016-03-22 18:52:04
  Svara
 • Wow, vilken fantastisk tävling!!
  Jag har registrerat mig på EF och min motivering är; Jag har aldrig varit i Rom, men har drömt om att få åka dit ända sedan jag såg Anita Ekberg bada i Fontana di trevi. Just nu består mitt liv av att äta, jobba, sova – men egentligen drömmer jag om att bo i Italien, njuta av alla läckra delikatesser och insupa den fantastiska kulturen. Det finns inget bättre sätt att lära sig landet, språket och kulturen – än att bo där. Ha det så gott!! mvh emely.drugge@hotmail.com

  Emely 2016-03-22 14:54:06
  Svara
 • Förra sommaren tog jag studenten från en naturvetenskaplig linje, ett program jag hamnat på mest på grund av förväntningar och fördomar. Av allt jag lärde mig var det viktigaste att jag ska sluta nedvärdera mina intressen. Jag hade aldrig något till övers för naturämnena, trots min stora törst efter all form av kunskap. Jag var, och är, mer intresserad av att se världen från en humanistiskt synvinkel, det tog helt enkelt 18 år och några snedsteg för att inse det. Nu mer än någonsin vill jag hänge mig åt allt det son engagerar mig i form av konst, kultur och människor. Genom en språkresa till Rom kan jag kompensera en liten del av all den tid som gått åt till att nöja andra över mig själv genom att för en gångs skull värdesätta mina värderingar och synsätt. Jag har alltid haft passion för språk och litteratur, och vad bättre sätt finns det att lära sig än mitt i Europas kulturmekka tillsammans med likasinnade? För mig skulle det innebära en stor revansch och bekräftelse till att det jag vill är värdefullt om jag skulle komma iväg på en språkresa och möta andra människor som ser världen på samma sätt som mig. Sen om det inte händer nu så kommer jag klara av det på andra sätt, men lite hjälp på traven är jag alltid tacksam inför.
  Kram på dig

  Melinda Bergstrand 2016-03-22 09:23:58 http://Www.Melinda-bergstrand-jnuf.squarespace.com
  Svara
 • Hej Hanna!
  Du vet när man bara känner att man måste komma iväg? Man vet inte riktigt vart man vill i livet, vem man vill vara, vad man vill jobba med, vem man ska vara med.. Ja, där är jag nu. Jag behöver något att se fram emot, en tid att komma bort, tänka på annat och faktiskt leva. Lära mig nya saker, se nya delar av livet och släppa på det som tidigare har stoppat mig. Detta tror jag skulle kunna vara startskottet till Frida 2.0. Nu kör vi!

  Frida 2016-03-22 06:20:38
  Svara
 • Jag är 31 år och för en vecka sen tog det slut mellan mig och min kille. Vi hade planerat att åka till Italien i sommar, för jag älskar Rom! Jag har redan haft tankar på att söka efter en språkresa till i Italien så när jag såg detta tänkte jag att det är kanske meningen att jag ska åka. Detta skulle bli en knuff för mig att våga att göra något sådant här eventyr själv. Det skulle utveckla mig som person och kanske får mer smak på fler språk resor. 🙂

  Emelie 2016-03-21 21:21:19
  Svara
 • Mitt hjärta hoppade just över ett slag. Man kan inte köpa lycka, vilket gör denna fantastiska språkresa extra värdefull kan jag tycka, ett fint minne som mitt hjärta föralltid skulle komma att smycka. Mitt mål är att bli mitt bästa jag, -åt, till, för mig, att utvecklas som person och i allra högsta grad njuta av livet, något man alldeles för lätt tar förgivet. Vi vet priset på allt men inte värdet av nått, det är generella drag och inte den uppväxt jag fått. Min dröm om personlig utveckling och i allra högsta grad leva i nuet skulle verkligen bli sann, om jag denna fantastiska tävling om en språkresa till staden Rom vann! En resa som skulle komma att förändra mitt liv, en resa som skulle komma att få mig till att lämna min komfortzon med ett enormt stort kliv! Ett minne för livet, är något jag aldrig skulle ta förgivet. Mitt hjärta hoppade över ett slag, vid drömmen om att få vakna upp i Rom och förverkliga mitt mål en vacker dag!

  Terese 2016-03-21 19:23:11
  Svara
 • Älskade Rom! Italien har sedan barnsben alltid varit mitt favoritland, har åkt dit varje sommar i flera år i sträck och har varit i Rom två gånger tidigare. Sedan jag var 13 år gammal så har det varit en dröm för mig att lära mig italienska. Jag har drömt om att flytta dit under en period för att lära mig språket, men eftersom att jag just nu pluggar på universitet så stoppar det mig. Att få möjligheten att åka till Rom över en vecka och lära mig det vackraste språket i världen hade varit det mest fantastiska priset att vinna. Speciellt eftersom att det är en dröm jag alltid haft och det hade varit ett steg i rätt riktning. När man pluggar på universitet så kan det kännas kämpigt med plugg och allt vad det innebär, men att ha något så fantastiskt att se framemot, som en resa till Europas vackraste stad hade höjt min motivation upp till skyarna. En solig sommardag på Piazza di spagna med italiensk glass i handen och min sommar är räddad.

  Louise 2016-03-21 12:27:18
  Svara
 • Åh, vilken drömtävling! Har haft en våldsam förälskelse i Italien sedan jag var där för första gången för fem år sedan. Nu drömmer jag om att kunna åka som utbytesstudent under en termin till Italien men kruxet med det är att alla kurser på våra partneruniversitet ges på italienska, vilket betyder att jag måste lära mig språket innan. En vecka i Rom hade varit den perfekta kickstarten för språkstudierna och också tagit mig ett steg närmre min dröm, att få bo en period i världens vackraste land!

  fridabaecklund@live.se

  Frida 2016-03-21 10:48:38
  Svara
 • Åh Rom! En sån underbar stad. Förra veckan var jag där första gången på klassresa med min klass och vilken upplevelse säger jag bara! Trots att det endast gått två dagar sedan jag kom hem vill jag bara tillbaka. Jag hade ganska låga förväntningar innan vi åkte. Jag tänkte att det är väl det där så kallade Colosseum som är något att se och sedan finns det väl inte så mycket mer. Men oj så fel jag hade! Aldrig har jag varit i en så vacker och mysig stad förut. Vi gick och gick, varje dag. Men smärtan i mina fötter på kvällarna var värd alla nya intryck jag fick. När jag kom hem och berättade om resan för min familj började jag gråta(!?) för att jag hade haft det så bra. Det låter antagligen ganska löjligt, men den värme mitt hjärta fylldes med när jag gick bland gränderna skulle kunna liknas med ren kärlek. Jag blev alltså kär i staden Rom och nu vill jag åka tillbaka. Nu, nu, nu! Drömmen hade varit att åka dit med min pojkvän, men antar att jag får vänta ett tag till med det. Tänk om man ändå hade kunnat få uppleva kärleken till staden Rom tillsammans med kärleken i sitt liv.

  Nicole 2016-03-21 10:20:40
  Svara
 • Rom, en vaker liten storstad med inspiration, underbara små restauranger och välklädda människor . Pizza och prosecco på en takterass, skulle vara himmelskt.
  Att få spendera några dagar i staden, hade varit ett tillfälle för inspiration och uppladdning. Sitter i skrivande stund med ett examensarbete, två extrajobb och planer på arbete direkt efter examen. Vilket gör att återhämtning och stunderna av magiska ögonblick blir extra värdefulla. En resa till Rom hade varit ett tillfälle för att uppleva magin och få en extra gnista och några oförglömliga minnen.

  Linnea 2016-03-20 21:19:57
  Svara
 • Jag ler av bara tanken att det kanske, kanske finns en liten chans att jag kan få sitta på en utav Roms uteserveringar och kanske helt själv på italienska beställa in ett glas vin i solen. Att resa är det bästa jag vet. Att få ta del utav nya kulturer, människomöten, mat och språk är helt fantastiskt. Många har inte den möjligheten och det senaste har jag fått prioritera jobb över resor. Denna våren har jag bara längtat efter att sätta mig på ett plan och få uppleva något helt nytt, om så bara för några dagar. Jag vore så enormt tacksam och lycklig om jag skulle få chansen att få åka till Rom. Att dessutom få chansen att lära sig mer utav språket ser jag som en fördel att ännu mer förstå landet och kulturen i sig. Jag ler som sagt av bara tanken att få vara i den atmosfären.

  Johanna 2016-03-20 21:02:25
  Svara
 • Hej Hanna!
  Woow vilken möjlighet detta skulle vara! Jag har under flera år varit besatt utav allt som har med Italien att göra! (sitter dagligen och pinnar massa bilder på miljön, kulturen, maten…) Att dessutom åka till Rom med EF för att ta språkkurs passar mig helt perfekt då jag älskar språk och att lära mig nya saker!
  Jag har aldrig varit längre från Sverige än Danmark, så mitt sug att åka till Italien är verkligen stort. Och då jag tar studenten i år vill jag bara uuut och upptäcka världen! Att få åka till Rom vore verkligen en dröm som gick i uppfyllelse!

  Elin 2016-03-20 16:15:28
  Svara
 • Jag har sedan ALLTID varit besatt av Italien, trots detta aldrig besökt landet p.g.a. olika omständigheter. När jag var liten klippte jag ut tidningsklipp på toscana, Rom, Florens, Aosta etc och satte upp på väggen vid min säng för att varje morgon vakna till den italienska vyn och drömmen om att en dag flytta dit, bo i en färgglad lägenhet, lära mig italienska och äta pasta hela dagarna! Jag har kollat på språkkurser med EF flera gånger, men ekonomin har aldrig räckt till (är just nu student på 5-årig utbildning)… I sommar fyller jag 25 år och har samma italienska dröm som när jag var 8 år gammal. Att vinna denna möjlighet skulle på riktigt (får rysningar!!) vara det bästa som hänt mig. OCH – jag skulle göra det mesta av veckan och verkligen lära mig så mycket italienska det bara går och ta vara på varje minut i staden – för jag vill ju en dag flytta till just staden Rom…
  Massa kramar!

  A-jasmin@hotmail.com

  Jasmin 2016-03-20 10:21:57
  Svara
 • Min kropp skriker nästan efter sol och ett härligt äventyr efter vinterns mörka dagar!!! Att få spendera en vecka i Rom, äta god mat och lära mig ett nytt språk vore verkligen det bästa som kunde hända just nu! Det skulle dessutom bli världens bästa examenspresent till mig själv då jag är klar i juni! Jag håller tummar och tår för att det blir jag som får ta del av världens bästa tävling med dig och EF! <3

  {"author":"Emma" 2016-03-20 09:12:01
  Svara
 • Hej Hanna!
  När jag var liten drömde jag ofta, om att komma bort från Norrbotten och min yllekofta. Nu finns det en chans att få åka till Rom, inte bara för kul utan även ta lärdom. Att kunna kommunicera med andra är det viktigaste som finns och i mitt framtida yrke som lärare är det en vinst. Jag är social och glad och kan inte tänka mig något bättre än en EF resa till en fantastiskt stad. Ps. Tack för att du ger mig inspiration varje dag.

  Frida 2016-03-20 00:39:58
  Svara
 • Hej Hanna!
  När jag var liten drömde jag ofta, om att komma bort från Norrbotten och min yllekofta. Nu finns det chans att få uppleva Rom, inte bara för kul utan även ta lärdom. Att kunna kommunicera med andra är det viktigaste som finns och i mitt framtida yrke som lärare är det en vinst. Jag är social och glad och kan inte tänka mig något bättre än en EF resa till en fantastisk stad. PS. Tack för att du ger mig inspiration varje dag.

  Frida 2016-03-20 00:25:22
  Svara
 • Hej! En lång historia kort började för 4 år sedan när jag träffade en italienare utomlands som förtrollade mig med hans typiska italienska charm och hans vackra språk. Okej, jag ska inte ljuga, jag blev lite förälskad i honom men framför allt i Italien (och Rom som du säger själv), språket, maten, kulturen och ”the movie story experience” som jag fick uppleva. Så fort jag kom tillbaka till Sverige och skolan, så valde jag därför bort den tyska jag tidigare läst i 4 år, till att istället lära mig italienska. Jag älskade det och var helt förtrollad, men min skola gav mig endast möjlighet till att läsa en italienska kurs. Därför vill jag givetvis nu få möjligheten till att hitta tillbaka till min Italienska drömupplevelse, och det finns inget bättre sätt att göra det än i Italiens bästa stad, Rom.

  paulina_suonvieri@hotmail.com

  Paulina 2016-03-20 00:15:56 http://100kitchenstorries.se
  Svara
 • Åh…min anledning att vilja vinna är enkel; jag skulle aldrig ha råd själv. Senast jag var på semester var sexton år sen, och jag längtar. Italienska är ett fantastiskt språk och jag är en språknörd som egentligen är rädd att jag inte längre har förmågan att lära mig ett nytt språk, åh, bara tanken är skrämmande! Men jag skulle våga. Kram.

  Inga-Lill Rydén 2016-03-19 23:33:56
  Svara
 • Jag ÄLSKAR Italien! Maten folket kulturen… Jag har drömt länge om att åka till Rom under våren. Just i år känns det som att allt jag gör kretsar runt andra, och det är inget fel med det – men jag hade så önskat mig lite andrum och tid att ägna åt min egen lycka och utveckling. Rom vore ju ett underbart alternativ för att hämta krafter!

  Camilla zackrisson 2016-03-19 23:29:19
  Svara
 • Jag vill vinna denna resa till Rom då min underbara mor alltid har velat åka dit och uppleva språket och kulturen.
  Hon är den mest fina människa jag vet, jobbar som persisk tolk för ensamkommande flyktingbarn och skänker gåvor dagligen.
  Mamma hade aldrig lagt pengar på en sådan här resa, på sig själv, med andra ord.
  Jag önskar att jag kunde få vara den som ger henne en gåva tillbaka, en hon kommer minnas för resten av livet för det är hon värd.

  /Jasmine

  Jasmine 2016-03-19 20:10:28
  Svara
 • Hej Hanna,

  Först och främst, vilken härlig tävling!! Rom är min absoluta favoritstad och jag har faktiskt bott där i ett helt år och jobbat som aupair. Tyvärr hade jag inte tid att plugga italienska under mitt år i Rom och därför är det något som står högst upp på min ”bucketlist” idag. Jag SKA lära mig italienska och detta vore en perfekt spark i baken!

  Tack för en härlig blogg!

  Ulrika

  Ulrika 2016-03-19 16:24:58
  Svara
 • Jag föddes i denna fantastiska stan.
  Jag flyttade til Sverige nästan 7 år sen och vill gärna uppfriska min italiesk i min födelsestan. Dessutom gör mig kursen chans att lära mig fler om min hemmastan.

  Alessia Bozzano 2016-03-19 09:48:16
  Svara
 • ÅH vilken härlig tävling! Min motivering är att jag blir så himla sprallig när jag tänker på alla ställen som jag vill upptäcka, Rom är en av dom. Jag längtar verkligen efter att resa, så det värker i reskänslorna i kroppen. Italienskan har legat i topp med franskan på språk jag vill lära mig, de båda är så vackra, och jag tror mig veta att det är lättare att ta sig an ett språk där det faktiskt talas. PUSS!

  Alva Lundgren 2016-03-19 04:13:38
  Svara
 • Hej Hanna och EF!

  Under de senaste månaderna har jag pluggat italienska och har helt och hållet fallit för språket! Det är inte bara vackert att lyssna på men har också ett djup och en känsla av lugn som är fascinerande. En vecka i Italien hade varit helt underbart. Att djupdyka i landets kultur, träffa både lokalbefolkning och andra studenter och att få chansen att socialisera på italienska!

  Att promenera längs Via Condotti i solskenet, slå sig ned på en parkbänk och avnjuta en espresso med en italiensk podcast i lurarna. Det låter som en dröm i mina öron!

  Ciao!

  Sandra A 2016-03-18 22:39:32
  Svara
 • Åhh vilken tävling!!
  Det skulle vara superkul att vinna eftersom att jag för ett par månader sedan fick för mig att jag skulle lära mig lite italienska för att kunna känna sig lite mer som en invånare. Jag har suttit här hemma med en app och övat och en språkresa är ju lite bättre än det, haha! Att kunna beställa mat, fråga efter vägen eller småprata med någon på italienska hade varit häftigt, som en liten dröm!

  Sanne M 2016-03-18 18:34:47
  Svara
 • I år fyller jag 20 år och min fina mamma fyller 50 år – vilket känns stort och roligt. Mamma är min egna hjältinna och den starkaste kvinnan jag vet, bland annat för allt krångel som tillkom under min födsel. (Jag är född tre månader för tidigt och förlorade också min tvilling i samband med den). Jag skulle verkligen vilja ge tillbaka något speciellt till min mamma och då hon älskar att lära sig språk samt att resa kan jag inte tänka mig en bättre 50-årspresent. Vi båda skulle uppskatta det till tusen! Jag vill också passa på att tacka för en inspirerande blogg – som jag läser dagligen. Stort TACK!

  Johanna Stenborn 2016-03-18 17:19:39
  Svara
 • Min resa med den italienska kulturen och det vackra språket började för några år sedan för som för det flesta var det också enligt mig ett mycket vackert klingande språk. Till min examen bestämde jag mig för att studera italienska som valbar kurs och det gick liksom inte att sluta där för det är inte bara fint, det är roligt. Ett äventyr. Men det bästa och mest lärorika sättet att lära sig ett språk är givetvis att tala och studera det i landet/länderna där det talas. Jag ser det som en bra möjlighet att förbättra min italienska och dessutom i den eviga staden. Jag har några gånger varit i kontakt med EF för en eventuell språkresa till Italien och det känns riktigt kul och spännande med den här tävlingen, håller alla tummar! Buon fine settimana 🙂

  Niki 2016-03-18 15:19:02
  Svara
 • Jag har varit i Rom – en dag. Alldeles för kort tid, som du förstår.

  Det var under vår första och enda bilresa på väg till Turkiet som min familj och jag, hungriga och trötta, stannade till, intill ett stort inhemskt torg i väntan på vår båt.

  Middag (!!!) tänkte vi, men det visade sig att restaurangerna höll på duka bort lunchen så vi hade inget annat val än att sätta oss ner, i två timmar, och bara titta på folk. Och med folk så menar jag barn som åkte runt i sparkcyklar och mammor som satt utanför husen och umgicks. Mitt första möte med den italienska kulturen, men förhoppningsvis inte den sista.

  Dock har släktingar som väntar hemma i Turkiet gjort att man tyvärr sett för lite av resten av världen. Hade jag fått välja själv så hade jag inte begränsat mig själv till två kulturer. Och visst är det aldrig för sent att ändra på, det går.. Jag vill kunna tala italienska med italienare, beställa min egen mat och äta glass, pizza, pasta i mängder, se historiska monument och gå i trånga gator, för att sedan fråga efter vägen hem (på italienska såklart). Kort sagt så vill jag upptäcka kulturen, med andra som är lika ivriga som mig!

  G 2016-03-18 14:22:20
  Svara
 • Åh! Rom har länge varit ett drömresemål för mig. Italienska språket är så vackert. Efter en vår med massa stress och press inför studenten hade detta varit ett perfekt sätt att fira in det nya livet oviss om vad framtiden ger. Håller mina tummar! Tack för en härlig blogg!

  Julia Knutsson 2016-03-18 13:22:17
  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag skulle mer än något annat vilja vinna en språkresa till Rom. Italien har alltid varit mitt favorit land och år 2003 reste jag till Rom och har sedan dess velat återvända då jag blev förälskad i staden men har tyvärr ej haft möjlighet. Jag har alltid drömt om att lära mig det italienska språket (jag har själv ett italienskt namn, heter Venezia i förnamn). Jag har tyvärr inte haft möjlighet att fullfölja min dröm och åka på en språkresa till Italien trots att det alltid varit en dröm, då min mamma blev svårt sjuk för några år sedan och jag vart tvungen att lägga mina framtidsdrömmar åt sidan och stanna kvar i Sverige. Så om jag skulle vinna den här fantastiska språkresan så skulle jag få chansen att uppfylla min barndomsdröm och få lära mig italienska och ta del av den italienska kulturen och bli ett med min absoluta favoritstad Rom och kompensera för de svåra åren jag haft bakom mig….Stor italiensk kram <3 🙂

  Venezia 2016-03-18 11:27:52
  Svara
 • Åh vad jag skulle vilja bjudna min pojkvän på denna resa. Han älskar att resa och det var det enda han gjorde innan vi blev tillsammans. Jag märker på att han blir besviken när jag inte kan resa med honom pga jobb och tajt budget. åh gud, det skulle göra honom så lycklig!

  Emma 2016-03-18 11:18:28
  Svara
 • Jag har länge velat resa till ett annat land för att studera språk, men alltid känt att jag inte haft råd eller tid. När jag var student hade jag inte råd att resa och tänkte ”när jag börjar jobba ska jag göra det”, men nu när jag jobbar finns inte riktigt tiden att åka iväg. Men att under en vecka i sommar få resa till Rom och läsa italienska vore en dröm!

  Cecilia 2016-03-18 11:17:54
  Svara
 • Hej Hanna,

  Jag skrev ansökan i mitt eget namn, men det är för min syster Amanda som jag fyllde i ansökan. Hon gick ut gymnasiet för cirka ett år sedan, och gick Humanistiska programmet. Hon är ett riktigt språkgeni, som på egen tid sätter sig och försöker lära sig språk. Förra sommaren gick hon t. ex till biblioteket och lånade en skönlitterär bok på ryska för att upprätthålla och utveckla det hon lärt sig under året i skolan. Nu sitter hon hemma och lär sig tyska via datorn. Hon har fått möjlighet att lära sig ryska, latin och franska på gymnasiet och är sedan unga år dubbelspråkig (engelska och svenska). Hon har stora drömmar om att få jobba som tolk inom EU eller FN i framtiden. Eftersom italienskan fattas henne, och är något hon intresserar sig för, skulle jag önska att hon vann denna språkresa och upplevelse! Håller tummarna för att hon vinner genom min ansökan, och tack för din supersköna blogg.

  Paulina Olausson 2016-03-18 10:35:59 http://paulinaolausson.blogg.se
  Svara
 • En vecka semester i sommar hade varit härligt ! Att dessutom få en språkkurs hade varit välbehövligt och utvecklande då mina språkkunskaper är sådär. Blev inspirerad av dina vackra bilder från staden. Hoppas det ingår tips på fik,butiker och restauranger ifrån dig! Håller tummarna, kramar

  Elin 2016-03-18 09:34:58
  Svara
 • Rom verkar vara en magisk stad och det låter helt underbart att få chansen att resa till den och uppleva kulturen och arkitekturen den har att erbjuda.
  Jag har efter sex år ÄNTLIGEN blivit klar med min utbildning. Fasen vad jag har kämpat, krigat och gråtit och jag känner att ett avbrott, ett miljöombyte och ny inspiration är precis det jag behöver. Håller tummarna. <3

  malin 2016-03-18 09:15:01
  Svara
 • Hej Hanna! Tack för inspirerande tävling! Jag har länge velat åka på en resa, som endast är till för MIG! Har aldrig gjort något sådant, när jag är tillsammans med någon släpper jag alltid mina drömmar och lever för den killen och när jag blir singel känner jag mig ledsen och ensam och brukar ofta skaffa en ny kille på en sekund. Jag har länge tänkt att jag vill bryta det mönstret och börja förändra mitt liv och har kommit fram till att en resa skulle vara bästa starten. Nu är jag i ett förhållande men det är just då jag tror att jag borde börja min förändring. Jag vet att jag inte skulle ta tag i att boka en sån här resa själv men om jag vann skulle jag bli så lycklig och vilja åka helt själv till Italien! Och Rom skulle ju vara perfekta staden att få rå om sig själv i, kan hur lätt som en plätt se mig gå på språkkurs sedan utforska alla underbara piazzor och gastronomiska upplevelser och sluta dagen på en glasseria och öva på att beställa mina favoritsmaker! Det skulle verkligen vara drömmen!! Kram

  Linn 2016-03-18 09:03:59
  Svara
 • Hej Hanna!
  Alltså BÄSTA TÄVLINGEN NÅGONSIN!!! Sedan jag var liten har jag drömt om att få uppleva Italien på riktigt. Detta skulle vara min chans, jag har inget sommarjobb så att få tillbringa nåhon vecka i Rom vore helt fantastiskt! 🙂 Ciao S

  Sophie 2016-03-18 08:32:20
  Svara
 • Jag vill så himla gärna till Rom helt enkelt haha. Räcker det inte med att skriva det som förklaring? 😀
  PS jag älskar din blogg! Får alltid så mycket inspiration när jag kikar in här.
  Kram

  Malin 2016-03-18 08:10:59
  Svara
 • Om jag vann skulle jag bli överlycklig för det skulle nämligen innebära att jag fick kombinera de fyra bästa sakerna jag vet i livet: Att resa, plugga, träffa nya människor och SÅKLART, äta massvis av italiensk glass! (Pistage, mmmh!!)

  Mathilda 2016-03-18 08:08:34
  Svara
 • En vecka i Rom, och dessutom kunna kommunicera med alla härliga människor där vore….en ren dröm för mig. För det är precis vad jag gör – drömmer om Rom sen jag var där för första gången för två år sen. Förstår mersmaken du beskriver om maten, gatorna och arkitekturen. Och vinet såklart. En vecka i Rom, och att dessutom få studera italienska(!!!), för mig hade inneburit en vecka fri från studier på hemmaplan och ett rejält miljöombyte, vilket jag finner ytterst betydelsefullt för en 21-åring med min vardag. Det finns inte riktigt de möjligheterna att ta sig till en plats som Rom just nu om du förstår vad jag menar. Tack EF och Hannamw för en sån här häftig chans! Det är nästan så man önskar att alla hade kunnat få den och åka tillsammans. DET hade varit sjukt häftigt. Tacktacktack igen! Massa kramar /en annan Hanna

  Hanna 2016-03-18 02:01:03
  Svara
 • Vilken tävling, vart ska jag ens börja?!!
  26 år gammal och en måttlig åldersnoja har smugit sig på, för 8 år sedan kraschade hela min värld totalt och jag vågade inte ens gå utanför dörren. Det gjorde att jag hamnade så långt efter alla mina kompisar som reser runt i världen. Idag mår jag bättre, jag är starkare, men den där rädslan inför det okända ligger fortfarande där och hindrar mig från att leva ett normalt liv. Att våga resa utomlands vore en enorm och skrämmande utmaning, men tänk om jag skulle klara det vilka dörrar som skulle kunna öppnas!

  Michaela 2016-03-17 23:51:46
  Svara
 • Hej Hanna! Jag har registrerat mig enligt instruktionerna ovan och åh vad det skulle vara stort för mig att vinna detta. Min släkt härstammar nämligen från Rom men jag själv har hittills aldrig haft chansen att besöka staden. Det vore ovärderligt att få lära känna staden på riktigt och få chansen att utforska gatorna där min familj har bott, arbetat och spenderat sina liv en gång i tiden. Kramar från Claudia

  Claudia 2016-03-17 23:45:40
  Svara
 • Hej Hanna! Skulle vara så otroligt kul att vinna, främst med tanke på att jag inte varit utomlands på flera år men också för att jag alltid velat besöka Italien för deras värme, kultur och mat.

  Lina 2016-03-17 23:04:30
  Svara
 • Oj, hade tyckt det var jättesvårt att ta ut någon i en såhär underbar tävling! Men, kort och gott vill jag vinna så jag kan få spendera mer tid med min pojkvän som just nu (och har gjort i över 3 år) pendlar mellan Italien – Sverige varje vecka för att få vara med mig när han inte jobbar. Om jag hade vunnit hade jag fått chans att kunna flytta ner till honom på heltid eftersom jag lättare kan få jobb om jag kan lite italienska.

  Martina 2016-03-17 22:31:36
  Svara
 • Wow! För att min kompis, som skriver på en bok, frågade om jag ville hänga med honom till Rom en vecka i sommar för att han ska skriva på sin bok under dagarna. Och att jag sjukt gärna vill följa men insåg att jag också behöver ha en dagssysselsättning där i så fall. Tanken slog mig att jag kunde läsa en kurs på distans men sista ansökningsdagen har redan gått ut. Det här vore ju helt klart drömmen!

  Anna Melin 2016-03-17 22:02:08
  Svara
 • För att jag passerat 30, behöver att något spännande händer i mitt liv! Plus det jobbar jag med Italien och skulle verkligen ha stor fördel av att kunna prata språket!

  Christina 2016-03-17 21:59:57
  Svara
 • Ok, VILKEN fantastisk tävling! Min motivering till en eventuell vinst? Efter tre års studier på heltid, på Textilhögskolan, är det dags för mig att kasta mig ut i verkligheten och arbetslivet. En resa till Rom i sommar hade varit den ultimata examenspresenten, uppladdningen inför en spännande höst och startskottet på mitt nya liv – och jakt på drömmen om en karriär inom textilbranschen. Sol, värme och en ny stad att upptäcka plus att få språklektioner (!!!) vore både en dröm, ett lärorikt äventyr och fantastisk semester i sommar. Kram!

  Josefin 2016-03-17 21:47:08
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en språkresa till Rom. Har varit i Rom en gång tidigare och blev väldigt förtjust i staden. Skulle dessutom vilja förbättra min engelska då jag pluggar ekonomi och kommer ha stor nytta av det i framtida karriär. Dessutom är det ju alltid himla kul att ut och resa och träffa nytt folk!! 🙂

  Elin Ingvarsson 2016-03-17 21:25:46
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!