Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some pictures from our saturday that was spent strolling around in Monti, second hand shopping and lunch at Civico 4. In the afternoon we went to Piazza Del Popolo and in the evening we had dinner at Gusto. Outfits: jacket, top and shoes from Zara, jeans from Levis, Guccibelt and bag from Loewe. Outfit 2: Skirt and shoes from Céline, sweater from Stella McCartney and bag from Gucci.

Lördagen spenderades bland annat i Monti (bra secondhand shopping där och mysiga restauranger). Vi käkade lunch på Civico 4 och gick på lördagsmarknad. På eftermiddagen strosade vi runt Piazza Del Popolo, åt pizza och drack prosecco på en takterass med helt fantastisk utsikt över Rom. Hängde på torg och i parker till solen gick ner och på kvällen käkade vi middag på Gusto.

Är så fylld av energi från den här resan och älskar verkligen Rom. Är ännu mer sugen nu (efter att ha hälsat på ef språkskola i Italien) på att plugga ett språk utomlands några veckor, testa på en stad jag alltid velat bo i. Man kan nämligen få sin språkkurs betald visa CSN, hur bra är inte det då? Jag är sugen på franska eller fördjupa min engelska.

På mig hade jag kjol och skor från Céline, tröja från Stella McCartney och väska från Gucci. På eftermiddagen bytte jag om till jeans från Levis, Guccibälte, Jacka, topp & skor från Zara och väska från Loewe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Man kan väl ändå inte få språkresan betalt? Man lånar väl ändå pengarna från CSN? Lite lätt försköning där.

  Sara 2016-03-18 16:57:30
  Svara
 • Älskar kombinationen av den randiga célinekjolen och gucciväskan. Fantastiskt!!

  Cornelia Granslätt 2016-03-16 21:21:15 http://corneliagranslatt.com
  Svara
 • Jag hittar inte tröjan på Zaras hemsida. Kan du länka den?

  Linnea 2016-03-15 06:49:59
  Svara
 • Vad menas med betald från csn ? studiebridrag eller att dem erbjuder ett lån..? 🙂

  Mariana 2016-03-15 00:03:18 http://nouw.com/mariana
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!