Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WHEN IN ROME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some pictures from yesterday. We started the day with breakfast at Coromandel and had the best french toast ever. The rest of the day we walk around, visit the ef school and we just had the best day here. Outfit 1: Leather jacket/Dagmar Pre Fall 16. Jeans/Gina Tricot. Shoes/Zara. Bag/Loewe. T.shirt/Twist and Tango. Outfit 2: Jacket/By Malene Birger. Pants/Sandro Paris. Ballerina/Céline. Bag/Marimekko.

Som ni vet så älskar jag ju goda frukostar, ett mycket viktigt inslag när jag reser. Så vi började morgonen på Coromandel där jag rekommenderar er att ta pannkakor eller french toast. Vi var så mätta pga av frukosten att vi hoppade lunchen haha. Svängde sedan förbi ef språskola här nere som låg i den mest fantastiska byggnaden med takmålningar och marmor överallt, fick vara med på en lektion och är ganska nöjd med att vara några Italienska fraser rikare.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att följa kartans sevärdheter så vi gick runt i timmar. Kameran (Olympus OM-D E-M5 MarkII som jag är så sjukt nöjd med, tagit alla bilder ovan med den) fick inte vila många minuter. Det är så vackert här.

Fick äntligen fotat ett par favorit byxor som jag velat visa er länge, nämligen de svarta slappa kostymbyxorna med hög midja från Sandro Paris. I övrigt: ballerina från Céline, Jacka från By Malene Birger och väska från Marimekko. I den andra outfiten där jag kombinerat klarröd med burgundy (en favorit kombination) så är den underbara skinnjackan från Dagmar Pre Fall 16, t.shirt från twist and tango, väska från Loewe, jeans från Gina Tricot och nya skor från Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • ÅÅh ser så underbart ut!! Aldrig varit i Rom, är det värt ett besök? 🙂

  Cornelia Granslätt 2016-03-13 23:17:07 http://www.corneliagranslatt.com
  Svara
 • Hej Hanna,

  Vart är byxorna och kavajen ifrån som din kille har på sig?
  Ha en fortsatt trevlig vistelse.

  Alban 2016-03-13 09:11:19
  Svara
 • Åh zara-skorna! Drömmar! Köpta i Rom eller? 🙂

  Magdalena 2016-03-12 22:22:58
  Svara
 • SNÄLLA HANNA, vad heter modellen på dina jeans från Gina Tricot?!

  Malin 2016-03-12 10:43:12
  Svara
 • hej hanna, hur länge stannar du?
  kan rekommendera roms bästa resturang som drivs av en underbar kvinna som även är en god familjevän till min familj , ”La botticella” ligger i trastevere <3 underbart att strosa där och avsluta med en aperol på ngn av de mysiga uteserveringarna

  sandra 2016-03-12 08:43:59
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!