Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älskar verkligen att inreda vår lägenhet, har dock fått ”pausa” ett litet tag då jag har prioriterat annat men nu så tänker jag köra klart de sista (om man nu någonsin kommer bli klar). En vägg ska tapetseras i köket, ett runt second hand bord ska inhandlas, svart marmorskiva till vårt skrivbord ska beställas och stänger i mässing ska upp i garderobsrummet. Har till mitten av April på mig för då kommer det att göras ett hemma-hos-reportage av vår fina lägenhet.

I veckan svängde jag förbi Mariella, kommer sällan därifrån tomhänt och den här gången var inte ett undantag. Ett örngott i den mest fantastiska gröna fägren och ljusstake/vas från Klong fick följa med hem. Hoppas ni har haft en fin söndag, min har varit super lugn med hämtmat, soffhäng och Beck.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Hanna!

  Snälla, kan inte du göra ett inlägg om dina favorit tips i Köpenhamn?

  Mat, affärer, bar, klubbar etc

  Mvh Linda

  Linda 2016-03-08 10:17:59
  Svara
 • Jättefint! Vart har du köpt din rosa byrå ifrån och vad heter färgkoden (och varifrån är målarfärgen köpt) på den rosa färgen som du har målat om byrån med? Vore jätte tacksam för svar. MVH Vanessa

  Vanessa 2016-03-07 21:10:03
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!