Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BIRTHDAY PARTY

IMG_9549 (kopia) IMG_9556 (kopia)

I fredags styrde jag födelsedagsfest, jag älskar att styra fester. Hade lätt kunnat tänka mig att jobba som festfixare haha. Temat kvällen till ära var ”färgstarkt” och alla var så fina i alla möjliga färger. Hade middag med tjejerna innan festen drog igång där jag bjöd på hamburgare och sötpotatis pommes från stans bästa hamburgarkök och finaste efterrätten från Joy Harris. Det är nu man önskar att man hade haft en vimmelfotograf för dessvärre så hann jag inte fota så mycket mer än maten.

This Friday I had my birthday party in our apartment, the theme for the evening was ”colorful” and everyone was so lovely in all different colors and clothes. The evening began with burger dinner for my girls and cupcake for dessert and then the others arrived. I had the best evening with my favorites people around.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kan du inte lägga upp mer party/fest outfits? Både kläder och skor, tycker sånt är så svårt! Bra blogg för övrigt! Kram

    Anna 2016-03-06 20:37:21
    Svara
  • Gratulerer med fødselsdagen som var! Jeg følger deg på instagram, og så du la ut et par fantastisk fine huaraches fra Nike. Kan jeg spørre om det var denne modellen? http://www.sneakersnstuff.com/sv/product/21839/nike-wmns-air-huarache-run

    Johanna 2016-03-06 17:49:11
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!