Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BLOPPIS 2

Som jag berättade så rensade jag ut garderoben på massa godbitar, allt fick inte plats i första bloppisen så här kommer del två. Se länk till varje plagg under bilderna och tveka inte på att mejla mig (hannamw@hotmail.se) om ni har några frågor eller vill se fler bilder. Om ni inte är medlemmar på Trendsales så blir det här.

I have cleaned my closet and put up some really nice garments for sale on Trendsales. There is a link below each picture, don’t hesitate to contact me  (hannamw@hotmail.se) if there is any questions or if you would like more pictures.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klackar från Acne / Heels from Acne (size 40) – SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tröja i mohair från Acne / Knitted mohair sweater from Acne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gucci loafers size 40, (jag har 39 och mig passar dom med sula i) – SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acne klackar / Acne Heels size 40. -SÅLD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom jag köpte min Gucci väska i rosa kände jag att det blev mycket med två väskor i färg, så kommer nu sälja finaste väskan från Loewe ”puzzle bag”. Trots nyskick har jag lagt ett riktigt bra pris på den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kofta från House of Dagmar / Knitted Cardigan from House Of Dagmar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hanna vad händer med långsiktigheten i dina dyra inköp som du brukar argumentera för? Bra att sälja av efter hand för att fokusera på det man avvänder, men det känns snart inte trovärdigt när du nu väldigt ofta investerar i ”It-väskor” för att sen sälja av och köpa nya?

  Emelie 2016-03-01 19:20:02
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Jag håller verkligen med dig Emelie, jag tycker att det är så synd när bloggare å ena sidan förespråkar hållbarhet/långsiktighet när det kommer till konsumtion för att i nästa stund sälja av allt och köpa nytt. Då blir ju plötsligt ingen skillnad mellan att köpa dyra kvalitativa plagg/accessoarer och att köpa billiga plagg från kedjorna. Utfallet (dvs. att använda plaggen ett fåtal gånger, sälja dem och därefter köpa nytt) göder ju konsumtionssamhället i lika hög grad. Uttalar man sig kring investering och långsiktighet tycker jag att man bör leva därefter, annars blir det väldigt motsägelsefullt. Med tanke på ”miljöläget” är det så viktigt att vi inte bara uttrycker oss i ”vackra ord” och tro att det räcker. Vi måste även manifestera dessa ord i våra beteenden. Med detta sagt, jag gillar verkligen din stil och blogg Hanna och du får självklart leva precis som du vill. Jag hoppas bara att bloggare generellt sett tänker ett extra varv kring vilka signaler de sänder ut och hur de landar hos sina läsare.

   Bea 2016-03-01 20:50:58
   Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Problematiken och de tragiska med just ”it väskor” är att man lätt tröttnar på dom, speciellt när man jobbar i min branch där var och varannan har samma. För mig funkar det bra att sälja när jag vill köpa ny, det känns vettigare med tanke på den sjuka prislappen som man betalar för dessa väskor. Jag tycker verkligen det är upp till mig och inget som bör förknippas med min trovärdighet. Min stil är väldigt lekfull och jag älskar mycket färg. Men visst tröttnar man lättare på en väska i färg än om den skulle vara svart tex och jag tror inte jag hade ”vågat” köpa dessa väskor i speciella färger om jag inte visste att jag kunde få sålt dom ganska lätt.

   Hanna MW 2016-03-01 19:58:13
   Svara
   • Svar på Hanna MWs kommentar.

    Jag har också funderat på det som Emelie nämner. Har en fråga ang det här med trender också: måste ni inom yrket gå klädda i fashion från topp till tå? Och hur finansierar ni detta hejdlösa okontrollerade köpandet?

    Själv så har jag under förra året köpt en Stella McCartney-väska, en stor Balenciaga-väska samt en Saint Laurent-väska men då har jag jobbat 200% under sommaren samt studerat + jobbat halvtid under hösten. Förstår inte hur ni kan shoppa så mycket…

    Sarah 2016-03-01 23:36:29
    Svara
    • Svar på Sarahs kommentar.

     Jag tror att de har råd eftersom de får mycket pressutskick med olika saker, samarbeten och dylikt som gör att mycket som bloggarna tipsar om faktiskt är gratis för dem! Även resor. Då har man råd att handla nån dyr väska då o då.

     Linn 2016-03-10 02:10:05
     Svara
 • Hanna, what a size you have from h&m wide sleeves shirt?

  Lykke 2016-03-01 17:14:16
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!