Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TOTEME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I had this swimsuit from Toteme on my mind for a long time now and it’s finally mine. I can’t wait until I’ll wear it on my vacation this summer. I think i will spend my summer in Italy, France and New York, do you have any plans or favorite spots for vacation? Tell me!

I veckan hämtade jag ut ett stort paket från Toteme med bland annat den här fina baddräkten som jag längtar att få spendera sommaren i. Jag håller på att smida mina sommarplaner för fullt och jag kommer nog göra som vanligt, dvs ta 5 veckor ledigt och spendera varenda dag av dessa utomlands. Just nu ser det ut att bli Frankrike, Italien, New York och en ännu en oklar destination med familjen. Har ni några härliga sommarplaner eller favoritplatser att spendera semestern på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Hanna! Jag skulle behöva komma i kontakt med dig. Har du en mailadress jag kan nå dig på?

  Kim 2016-03-01 11:38:59
  Svara
 • Hej Hanna !Vad glad jag blev när du visade baddräkten du beställt,har oxå tänkte beställa den men glömt av det så nu undrar jag ju vart du beställt din o hur stl är,har bara hittat den från deras egen hemsida.
  Grattis i efterskott ,vilka fantastiska presenter..wow så fin fam du har.

  Ha det fint Pernilla

  Pernilla 2016-02-29 22:15:59
  Svara
 • Hur är storleken på baddräkten?

  Linnea 2016-02-29 15:51:08
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!