Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

Pringle_of_Scotland Ready to wear spring summer 2016 _London september 2015

I mina tankar just nu finns det här modejobbet från spanska Vogue, ROM och Jeanne Damas som jag har en girl crush på just nu. / On my mind atm: This story from Vogue, Rome and Jeanne Damas.

Angående Rom så ska jag dit i början av Mars. Hänga runt i den vackra staden äta mängder av charkuterier och kolla in ef:s språkskola som dom har där. Grymt sätt att komma iväg på, dvs att kombinera nöja med språk. Jag är även riktigt sugen på att fördjupa min Engelska vilket man tex kan göra i både New York och i San Francisco med ef, det lockar mig sjukt mycket. Ni kan läsa/beställa hem mer info om de olika destinationerna här.

Jag kan ångra lite att jag inte kom iväg direkt efter gymnasiet och pluggade språk utomlands, jag som både läste engelska, franska och kan tala halvbra arabiska borde ju verkligen dragit iväg och gått all in på något utav språken. Vet själv hur mycket man lär sig genom att leva i det, jag kommer alltid in grymt bra i Arabiskan när jag väl är i Tunisien några veckor i rad. Om ni har några tips som jag inte får missa när jag är i Rom så hit me!

56dd967ae2622bd2967f38e3f22b6305

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bästa pizzan i Rom finns på Dar Poeta i området Trastevere!

  Ulrika 2016-02-24 15:53:24
  Svara
 • Skicka ett mail så kan du få massa tips! Jag pluggade italienska där en sommar förut så har tips på så många bra restauranger, vilka stadsdelar man ska hänga i, sevärdheter m.m.

  Karin 2016-02-20 16:25:22
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!