Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

onmymind

Sweater/HM Trend Shoes/Mango Clutch/Loewe Bomber/Vetements

Så mycket i huvudet just nu, fullt upp varje dag från morgon till kväll. I natt slog jag igen datorn 02.00. Hade lämning till Metro Mode Magazine, det är ju tur att det man håller på med är roligt. Imorgon väntar 07 flyget till Stockholm och ikväll börjar planeringen av vår Italien & Frankrike road trip vi ska göra i sommar, tillsammans med två nära vänner som alldeles strax kommer hit.

Annars så har jag just klickat hem dessa Céline inspirerande skor som jag tänkte kunde vara fina till Rom (ska dit i början av mars, lyckan är total). Väntar på att denna tröja ska trilla in i butik och letar febrilt efter den perfekta bomberjackan, också dröm clutchen från Loewe i guld.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • love the clutch!

  xx
  http://www.cherry-mag.com

  francesca 2016-02-17 11:11:19 http://www.cherry-mag.com
  Svara
 • Åh så fin! Vet du när tröjan kommer ut i butik?

  Linnea 2016-02-16 21:25:56
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!