Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PJ’S SHIRT

Skärmavbild 2016-02-12 kl. 17.32.07

Hur fin är inte den här pyjamas skjortan som förmodligen landar i Gina butikerna i höst? / Love this shirt from Gina Tricot AW16.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hey! When this top lands in store?

  OLIVIA KIJO 2016-04-02 01:16:05 http://www.oliviakijo.com
  Svara
 • Tycker verkligen att den här skjortan är superfin! Blev helt förälskad när jag såg din bild på den svarta varianten, dock blev jag jättebesviken efter att ha testat den i butik. Materialet kändes inte det minsta lyxigt, allt blev elektriskt och passformen var extremt knepig. Tog jag L var den liksom slapp men tog jag en S eller M satt den för tight och föll inte som jag ville. Hoppas på att ni ser över materialet om ni ska producera den vita, för som sagt, modellen är verkligen supersnygg!

  Linn 2016-02-13 19:14:46
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   den svarta varianten var en riktigt pyjamas skjorta (som jag bar till vardags) denna är mer tänkt som en vardags skjorta 🙂

   Hanna MW 2016-02-16 18:04:04
   Svara
 • Gillar verkligen din klädstil! Hade blivit så glad om du gjorde ett inlägg om axelremsväskor, sådär lagom stor för en dag på stan eller en kväll ute! Min favoritväska gav upp igår och jag har lite dålig inspiration för vad jag ska leta efter!

  Lovisa 2016-02-13 11:46:11
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!