Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att hitta ”rätt” saker på rea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stella McCartney är ett sådant märke som om jag hade haft obegränsat med pengar så hade nog mer än halva min garderob varit signerat med just Stella. Av den anledningen brukar jag fokusera på just Stella McCartney (och Céline) när det är dags för rea-perioderna. Och det har ju faktiskt gått ganska bra hittills, den här säsongen lyckades jag pricka in två plagg jag haft i minnet sedan månader tillbaka.

Mitt knep är att endast kolla och leta efter plagg jag verkligen velat ha sedan innan men inte kunnat köpa pga priset. Väldigt sällan jag slår till på nått random plagg  på rean, som jag inte sett eller velat ha innan. På så sätt blir alltid mina reaköp dom bästa köpen, dvs plagg som jag känner fyller stor funktion i garderoben. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • ååh, dom bycorna.. så tur I oturen att dom satt så helt osmickrande på mig.. men dom är bland det snyggast!!!

    Mariana 2016-02-05 22:41:15 http://marianas.se
    Svara
  • På vilken rea fick du tag på volangbyxorna?

    Elin 2016-02-05 19:48:35
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind