Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FASHION WEEK

fw

Me and Ellen on our way during fashion week, wearing my new By Malene Birger jacket.

Här går jag i armkrok med min fina Ellen från Altewaisaome visningen som för övrigt var en favorit under veckan. Väntar på att få fler outfitbilder från veckan skickade till mig, men här ser ni iallafall min fina nya kappa från By Malene Birger. Photo: Marie & Daniel.

fww

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar jackan , riktigt fin!

  Mariana 2016-02-04 21:55:03 http://marianas.se
  Svara
 • Hej Hanna!
  Tycker att du gör så fint med ramarna på dina bilder på instagram! Älskar att det inte är exakt lika mycket vitt på varje sida av bilden! Kan du snälla berätta för mig vilket program du använder för att redigera dem så? Det vore jättesnällt!

  Kram

  Karin 2016-02-04 20:49:01
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej,

   tack vad glad jag blir..
   Jag använder withagram och om jag vill ha bilden sne som här: https://www.instagram.com/p/BBX44VTpVmN/?taken-by=hannamw
   så beskär jag den manuellt via iphone! 🙂

   Hanna MW 2016-02-04 21:15:30
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!