Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRANCE & ITALY

IMG_3594 (kopia)

This summer we’ll drive through Italy and France, so I would love to have all your tips for those countries: Hotel, Restaurants, Which towns we should visit.. Thanks! 

I sommar ska vi bila genom Italien och Frankrike i flera veckor så jag skulle vilja ha alla era tips. Allt som ni sitter inne på om Frankrike och Italien, från hotell, vilka städer man verkligen bör stanna i, badvikar, restauranger, bra att tänka på osv osv. Tack och puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • En liten by mellan nice och cannes, Ville-franche, så mysigt liten by med en liten och mysig strand omringad av mysiga hus, kristallklart vatten, en liten pärla. Cannes är fantastisk shopping med en strandpromenad med alla tänkbara märken, chanel, gucci och många fler, alla ”budget” butiker är samlade snäppet ovanför strandpromenaden, gatan: Rue d antib..! Antibes är också en mysig stad med en konstnärlig anda, vi kom in i ett stråk där konstnärer ställde ut sin konst, riktigt genuint och mysigt ställe. Stranden är som omringad av ett ”block med stenar”, Picasso var även verksamdär, monaco är en härlig lyxstad med båthamn och fin shopping i nya och gamla stadsdelen. Gillar du parfymer så ska du åka till världens populäraste parfymort där många stora märken gör sina parfymer, de bästa ”näsorna” finns där, samt att du kan komponera din egen parfym, staden heter: GRASSE! belägen inte så långt från Cannes.

  Erika 2016-02-09 00:02:47
  Svara
 • Lucca som ligger i Toscana. Mysig stad med ringmur som man kan promenera runt på. Dessutom har de en månadslång festival i juli: Lucca Summer Festival där både världskända band och Italienska band spelar på ett litet torg inne i staden (Här är en lista på vilka artister som spelat tidigare: http://www.summer-festival.com/site/history). Även bra shopping och god mat och väldigt mysigt! Ligger ca 40 min inåt landet från Pisa. Även Pisa är värt ett besök, finns mer än tornet att se och göra där.

  Elin 2016-01-22 15:47:48
  Svara
 • Hallå hela Amalfikusten är som ett paradis! Ravello är då ett måste, även Positano. Är man där så BÖR man ta båten över till Capri och hyra en Vespa, turistigt på sina ställen men ååhh så vackert

  Jessica 2016-01-17 20:40:54
  Svara
 • Frankrike: Dijon, Menton, Cannes
  Jättemysigt 🙂

  My 2016-01-16 16:01:59
  Svara
 • En fiskeby längs den franska rivieran, Cassis är en liten pärla. Jättemysigt hamnhäng, smala mysiga gränder med genuina små restauranger. Och hyr en vespa o dra 10-15 min bort så ligger så magiska vikar som kallas för les calanques helt magiskt.

  Elisabeth 2016-01-15 13:10:36
  Svara
 • Håller med om Cinque Terre och området kring Pisa! Där finns många små byar 🙂

  Elin 2016-01-13 11:35:26
  Svara
 • Ni får absolut inte missa verona (Romeo & julia) och cinque terre i Italien!!

  Sara 2016-01-12 22:57:52
  Svara
 • Besökte Bosa i Italien för ca två årsdan. Ett otroligt mysigt ställe som jag absolut tycker ni ska besöka 🙂

  Anna 2016-01-12 21:13:21
  Svara
 • Bilade i Italien i somras och det var fantastiskt. Rekommenderar starkt cinque Terre byarna som är 5 små charmiga byar belägna i berg högt över havet, man vandrar mellan byarna vilket är helt underbart och en otrolig upplevelse. Rekommenderar även stranden San fruttuoso som är en strand belägen mellan klippor med ett kloster på stranden och turkost kristallklart vatten

  Ida zeile 2016-01-11 21:11:50 http://Idazeile.for.me
  Svara
 • Trots att havet verkligen lockar är både de italienska och franska alperna GULD. Bilat genom Europa flera somrar och bland de soliga alptopparna känns det som man lever i en scen direkt tagen ur Sound of Music. Sedan är Venedig ett måste!

  Matilda 2016-01-11 18:31:58
  Svara
 • Åh Italien , mitt hjärtas land ! Florens är en fantastisk storstad , otroligt otroligt vacker och behaglig om än en hel del turism (lite beroende på när man åker dit) , har precis allt man vill ha i en större stad (och kvinnorna är så snyggt klädda!). Vi gjorde ett snabbstopp i Sienna , en gammal vacker italiensk stad , och hann därför inte se så mycket men där hade jag verkligen velat ta ett längre stopp .. för att sen åka vidare ut mot Toscana . Vi bodde på Hotell Squarcialupi vilket är min gömda juvel. I ett litet litet grevskap som heter La Castellina i Toscana hittar du magiska restauranger (inte en utan flera , trots att det knappt kan räknas till en by!) , få men otroligt bra affärer (inredning, smycken, hattar, konst mm) & ägarna av hotellets vingård .. Fantastiska vyer och ett underbart lugn , som i hela Toscana . Här har du lite bra tips för Frankrike : http://www.nytimes.com/interactive/2016/01/07/travel/places-to-visit.html?_r=0 Det man ska ha i åtanke med Italien , som vi inte hade en aning om , är att Augusti är en semestermånad vilket innebär att hela städer i princip kan vara igenbommade. Så var det när vi kom till Bologna, tom mataffärer hade stängt.

  Felicia 2016-01-11 17:51:52 http://www.felicialma.devote.se
  Svara
 • Kan du inte lägga upp lite mer outfit-bilder på bloggen? 🙂

  Mirre 2016-01-11 17:14:54
  Svara
 • Åh Gud vad härligt det låter!
  I Frankrike tycker jag ni borde besöka Bordeaux oxh vingården St Emiliont som ligger strax utanför. Även Biarritz som ligger nära Spanska gränsen är en orolig fin och mysig stad!

  Amanda 2016-01-11 16:00:06
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!