Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LOOK

commesdesgarcons000_8196

Jeans/Levis Heels/Henry Kole Bag/Loewe Cardigan/Commes Des Garcons.

Ska precis stänga ner datorn och gå hemåt, slänga på mig träningskläder och springa intervaller. Annars tänkte jag softa i soffläge framför en film resten av kvällen. Just nu håller jag på att jobba med ett super roligt stylingprojekt vi ska fota i London i slutet av månaden, underbart att dyka ner i alla vårplagg som snart börjar trilla in..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Ska du till Hvar i sommar igen?
  Har läst din Hvar guide å är sugen på stt boka 🙂 ngn lght du kan rekommendera på airbnb? 🙂

  Lisa 2016-01-09 12:09:12
  Svara
 • Hej och god fortsättning!

  Jag skulle verkligen vilja sträva efter ett liknande jobb som ditt i framtiden. Kan du inte berätta lite vart din ”karriär” började och ge något tips till den som vill jobba inom samma branch? Kram!

  Johanna 2016-01-08 00:12:54
  Svara
 • Jag hörde det också. Ringde NK och där sa de att de var små. Sitter jättebra på dig så jag kommer nog att köra på samma storlek. Tack!

  Karla 2016-01-07 21:08:47
  Svara
 • Hej Hanna! Vet att du har varit en del i Paris och tänkte kolla ifall du har tips på boende som du skulle kunna dela med dig utav? Tack på förhand:)

  rebecca 2016-01-07 21:06:56
  Svara
  • Svar på rebeccas kommentar.

   När jag har varit där på semester har vi lånat en kompis, kompis lägenhet. Jag har bott på en hel del hotell med jobbet, men inget jag direkt kan rekommendera även om dom har varit bra! Tycker inte dom har varit värda pengarna riktigt!

   Hanna MW 2016-01-07 21:17:24
   Svara
 • Så snygg! Perfekta koftan- vad tog du för storlek? Tänkte beställa.

  Karla 2016-01-07 18:49:35
  Svara
  • Svar på Karlas kommentar.

   Jag tog sjukt nog XL haha.. på herr. Men jag ville verkligen ha den stor och Commes des Garcons är litet i storlek 🙂

   Hanna MW 2016-01-07 19:19:17
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!