Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÅR KVÄLL PÅ VALLGATAN 12

Vallgatan 12-105 (kopia)Vallgatan 12-102 (kopia)Vallgatan 12-55 (kopia)Vallgatan 12-134Vallgatan 12-5Vallgatan 12-147Vallgatan 12-7Vallgatan 12-101Vallgatan 12-9Vallgatan 12-135 (kopia)Vallgatan 12-108

 photo: Thom Estifanos. A lots of pictures from yesterdays evening att Vallgatan 12.

Här kommer ett bildregn från vår fantastiska kväll igår. Jag och Ellen gjorde kvällen tillsammans med Vallgatan 12. För er som inte känner till Vallgatan så är det ett unikt och nytt butiks-koncept. Under Vallgatans tak hittar ni bla: mat, vin, charkuterier, mode, inredning, konst och blommor. Det som verkligen gör mig imponerad är den grymma blandningen av unika varumärken och den personliga feelingen.

Har ni vägarna förbi måste ni ta ett stopp! Kvällen började med 12 rätters middag och fortsatte sedan med bukett-binding och snack med designers och personer bakom bla Whyred & ATP. Vi avslutade kvällen med dans på Lounge och tidigt i morse åkte vi alla hem med varsin stor bukett och ett leende på läpparna, tacksamma för en så otroligt fin kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad heter ditt läppstift? Superfint!!

    Carolina 2015-12-17 12:22:44
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!