Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wardrobe essentials

Namnlöst-1Slänger alltid på mig en vit skjorta tillsammans med blåa jeans och favorit accessoarerna när inspirationen tryter, vilket gör den till en av garderobens viktigaste plagg enligt mig. Den här kommer från Gant och modellen heter Diamond G och uppfyller alla kraven för att vara den perfekta skjortan. Jag ska visa hur jag stylar den på 3 olika sätt som jag lovat, så fort jag hinner!

One of the key garments in my closet is definitely the white shirt and I never stop searching for the perfect one until now. Really love the white shirt together with blue denim and some base accessories. This one comes from Gant (Diamond G). I promise to show you how to style the shirt in 3 different ways as soon as I have time!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den är så fin! Funderar på att beställa, vilken storlek har du valt? Vill ju att den ska sitta sådär snyggt.

    anna 2015-10-20 20:53:17
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!