Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÖGLAN

IMG_5163 (kopia)

Som ni vet så flyttade vi in i vår drömlägenhet i början av sommaren. En 4:a på 120 kvm (nej vi har inga planer på kids haha) men antar att man får passa på att bo så här stort och fint sålänge man är bosatt i en liten stad då priserna ändå är överkomliga. I alla fall eftersom hela sommaren var uppbokad med resor och även höststarten så är vi fortfarande långt ifrån klara. Men nu har vi satt en deadline, nämligen vecka 45 för då kommer även vår soffa. Så har fullt upp med inredningstankar, igår hämtade vi upp två vintage (öglan) stolar. Tror jag ska måla om den helvita dock.

As you know we moved into our dream apartment this summer. The apartment have 4 rooms + kitchen and bathroom (no, we have no plans for kids haha). But I guess you have to take the chance to be able to have such a nice and huge apartment when you live in a small town. But since the summer was full of traveling and also the fall start we are still far from done with the apartment. But now we have a dead line, week 45! So all my thoughts go to interior for the moment. And yesterday we picked up two vintage ”öglan” chairs, really like them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Hanna,
  är dina öglanstolar i trä eller komposit? 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine

  Jasmine 2015-11-18 21:45:42
  Svara
 • Hej Hanna! Så fina stolar! 🙂 På min blogg tipsade jag om din och lånade tre bilder av dig. Hoppas det var okej!

  Saga Isabel 2015-10-15 09:30:35 http://sagaisabel.devote.se
  Svara
 • Hej Hanna! Förutom bra klädsmak så verkar du ha väldigt sjysst inredningssmak också. Har du möjligtvis en pinterest där du samlar inspiration? If so, skulle du kunna länka dit? 🙂

  Nadja 2015-10-14 18:31:48 http://www.nadjaendler.se
  Svara
 • Jag som bor i sthlm, där priserna är heeelt sjuka blev nu väldigt nyfiken på att veta vad ni fick betala för er fyra. Kanske man ska flytta till Borås? (Har aldrig varit i Borås) Haha. Feel free om du vill svara på frågan eller ej!

  Emma 2015-10-14 08:50:28
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   haha, ja aså priserna här är rätt höga för bostadsrätt. Men vi hyr denna för 8700 kr/månad på Borås centralaste gata också tänker vi slå till att köpa när bostadsbubblan spricker haha! En fin 2:a i Borås med detta stuk ligger på ca 2,1 milj! Så inte jätte billigt, men Borås är super mysigt 🙂

   hannamw 2015-10-15 11:01:37
   Svara
 • Hej! Vart letar ni efter vintagegrejer? Vilka hemsidor? Eller är det butiker i Borås? Tex er sänggavel, vart fann ni den? Tack så mycket!! Superfint

  Anna 2015-10-13 23:34:54
  Svara
 • Åh det hade varit så kul om du vill visa hur hela lägenheten blir när ni är klara! Allt hittills har sett fantastiskt ut!

  Malin 2015-10-13 19:33:34
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!