Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

meandmet

IMG_4949 (kopia)För mig handlar den här hösten om klassiska plagg. En av mina favorit tröjor den här säsongen ser ni ovan från Filippa K, finns att köpa hos Meandmet. Jag har även valt ut några andra klassiska plagg ur deras sortiment som ni ser här nedan. En klassisk peacoat känns helt klart som ett måste i garderoben om ni frågar mig, både på vår och hösten. Den här från Ganni tycker jag är ett super fint alternativ. Gillar också den ribbade tröjan från Filippa K som jag själv har, den perfekta basen till jeans!

For me it’s all about classic garments this fall. Above you see one of my favorite knit this season from Filippa K, available at Meandmet. I have chosen some other classic pieces from meandmet as you can see below. I think that a classic peacoat is a must have in a wardrobe, both for spring and autumn. I really like this one from Ganni, I also like this ribbed sweater from Filippa K that I have in my closet. It’s the perfect base top to jeans.hejhej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!