Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOME

heheh Har ju varit helt inne på en sammets soffa i färg men Jimmy känner inte lika starkt för det så vi har tänkt om lite. Det lutar åt den gråa soffan här ovan från Furninova, som min kollega tipsade mig om! Den känns något mer hållbar. Och hur fin är inte den rosa soffan? Vi ska nämligen ha två soffor mitt emot varandra, så tänker att jag borde få köra färg på en av dom? haha.. Har även beställt detta bäddset i en dov grön färg från Market29, fint till vår bruna säng gavel!

I’ve been hooked on a velvet sofa in a strong color for our living room, but Jimmy is not so excited about that. So I’ve been looking for another type of sofa and fell in love with this grey one above from Furninova that a colleague of mine showed me. I also like the pink one.. We will have two sofas opposite to each other, so thinking that I should have one of these in a color? haha. I also ordered the bed set in a dusty green from Market29 for our bedroom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Finns på Fritslatyglager nära Borås om du vill se och provsitta 🙂

  Julia 2015-10-02 21:20:14
  Svara
 • Finns på Fritslatyglager om du vill se och provsitta 🙂

  Julia 2015-10-02 21:18:23
  Svara
 • Den finns på Fritslatyglager om du vill se den och sitta i den!

  Julia 2015-10-02 21:15:52
  Svara
 • Hej Hanna! Den soffan från Furninova är såå snygg! Vi var också länge inne på den men helt plötsligt dyker denna upp på IKEA http://trendenser.se/2014/june/veckans-sondagssummering-v-25.html

  Snygg ju! Och till hälften av priset! Ett litet tips bara 🙂

  Olle 2015-10-01 19:07:15
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!