Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GUCCI

IMG_4756Jag älskar som ni vet klassiska plagg och skor och en av mina absolut mest använda skor är mina klassiska loafers från Gucci. Så när jag såg denna uppdaterade varianten för första gången föll jag pladask. Men sen har jag tänkt på dem ett bra tag eftersom att dom ändå är såpass speciella men blev något mer övertygad när jag såg de här modejobbet med skorna på Freja. Och igår kom den bruna lilla boxen äntligen hem till mig och dom var till och med bättre i verkligheten.

I love as you know classic clothes and shoes with a modern touch. And one of my absolute favorite shoes are my classic loafers by Gucci, so when I saw this updated version I fell in love.. And then I saw this fashion job with the shoes on and then I started to become obsessed with the shoes. And yesterday I got them delivered, in a small brown box and they were even better irl.12121IMG_4760 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!