Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FALL SHOES

IMG_4540 (kopia)Är så nöjd med detta köp, gillar verkligen modellen och den röda klacken som detalj. Några andra boots jag kommer använda lika mycket i år som förra är dessa från YSL. Såg att samma modell finns att köpa på Trendsales just nu. En annan höstsko som jag också gillar att bära till ankel korta jeans är ballerina skon eller den spetsiga varianten på den som också går att fynda på trendsales just nu från Céline och Chloé. Ett litet tips bara, puss

Love these boots and especially the detail with the red heel. I also like the boots that I bought last year from YSL. I saw that you can find the same model at Trendsales right now. Another shoe that I prefer to wear in autumn with jeans is the Ballerina shoe. I also like the pointed model that you also can find at Trendsales right now from Céline and Chloé.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hi!! where are these boots from? pretty please!! I’m in love!!!
  thanks!
  Ane

  ane 2015-09-17 10:41:19
  Svara
 • Var är skorna på bilden från? Du glömmer skriva sånt i bland 🙂

  Fredrika 2015-09-17 10:24:57
  Svara
 • Heeej!

  Hanna kan du inte tipsa om väskor i typ 500-5000 krs klassen för oss studenter? Där man till exempel rymmer ett block och sin macbook. Inte en fööör stor men inte en liten heller liksom. Litar så mycket på din stil <3

  Julia 2015-09-16 12:29:45
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!