Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW WORK OUT

ashiIdag släpps vår fina kampanj med Frida Gustavsson, Corinne, Myra och Moni som jag längtat så efter att få visa er. Allt i den här kollektionen handlar om 70-tals inspirerade plagg i kolatoner tillsammans med offwhite, en riktigt roliga kollektion att få styla. Jag la själv en stor order precis på många av plggen, tex på den här helt perfekta polotröjan.

Our new campaign with Frida Gustavsson, Corinne, Myra and Moni is out! In this collection it’s all about fudge tones, soft beige together with offwhite with a 70’s wibe. I loved to style this collection and I’m really proud over the result.

rättttttt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej, lite udda fråga kanske, men hundarna, har ägarna/uppfödarna någon hemsida? 🙂

    Therese Andersson 2015-09-12 18:47:53
    Svara
  • Så jäkla snyggt stylad kampanj Hanna! Just lagt en STOR order.

    Emma 2015-09-10 18:03:34
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!