Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY

storiPhoto: Eveline S. Blazer/Acne Sweater/Zara Jeans/Vintage Levis Clutch/LV Ballerina/Cos Rings from Jane Koenig och Mumbai. 

Igår såg jag ut så här, jag och Ellen gjorde ett tappert försök för att få till en seriös bild tillsammans! Men det gick inte så bjuder på en med asgarv istället haha. Kvällen igår spenderades hemma i lägenheten, lite fix och trix. Ikväll väntar kräftskiva med alla bästa vänner.

So this was my look yesterday, me and Ellen tried to get a serious picture of us together but we just started laughing all the time haha. Yesterday evening was spent at our new home, fixin’ & trixin’. Tonight is crayfish party with best friends on the schedule, talk to you more later!000_3234 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!