Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PANCAKES AND THE LAST DAY IN NYC

IMG_4284When you are in New York you cant’t miss these vanilla buns att The standard grill, best I ever ate!IMG_4324 (kopia)Im so in love with my new boots from Top Shop.1IMG_4311At the Standrard, love this restaurant.IMG_4318 (kopia)This time we decided to stay in mid town, a really good decision.IMG_4044 (kopia)IMG_4300 (kopia)IMG_4314 (kopia)Loving the floor and these chairs..IMG_4060 (kopia)IMG_4419 (kopia)Sista dagarna i NYC var underbara, vi åt den godaste frukostarna, promenerade till High line, strosade i några butiker, fixade naglarna i China town och innan vi skulle åka till flygplatsen hämtade vi upp dom godaste humbugarna på mitt favorit ställe Brinkley’s! TACK New York och världens bästa mamma för en underbar vecka, ses snart igen!

The last days in NYC were so wonderful. We ate great breakfasts walked around the High line, strolled in to some stores got our nails done in china town and before we went to the airport we grabbed the best burgers from my favorite place; Brinkley´s. THANK YOU New york and the best mom in the world for a great week, See you soon again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Hanna! Vart kommer den gråa tröjan ifrån? 🙂

    Linnea 2015-09-05 13:48:34
    Svara
  • Hej! Jag ska till Paris nästa helg & undrar om du har några rekommendationer på shopping/stros eller restauranger/caféer, vi ska bla fira födelsedag. Vad tycker du att man inte får missa när man är där? Hade varit super med lite tips! Tack på förhand 🙂

    Julia 2015-09-04 09:23:24
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!