Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ATT SÄLJA PÅ TRENDSALES

Mina vänner och bekanta frågor ofta mig var dom bör vända sig när dem vill sälja någonting och mitt svar är alltid detsamma, på Trendsales såklart. Det som jag upplever de bästa med att sälja där är att man faktiskt får rätt betalt för sina plagg trots andrahandsvärdet, inte som på andra liknande siter där man lägger ut en acne skjorta för 1 kr och får hoppas på ett bra bud. Utan jag upplever att det är en stor skara modemedvetna köpare/säljare på Trendsales som gör att handel funkar väldigt bra och slutar i en bra affär för både köpare och säljare.

Jag rekommenderar även Trendsales pga betalningssättet med TS-handel där köpare som säljare kan känna sig helt trygga. Och ett extra plus är smidigheten, ni har väl appen i telefonen? Super lätt att upprätta annonser därifrån (ett litet tips bara).

Jag funderar på att sälja en av mina absolut finaste väskor i veckan, måste bara tänka på det lite till. Men den kommer inte tillräckligt mycket till användning och om jag vill köpa en ny när jag är i NYC får det nog bli så, men måste fundera lite till.1111000_1932

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Om du vill sälja väskan hör gärna av dig, jag är på jakt efter den här modellen 🙂 Eller har du tänkt sälja på TS?

  B 2015-08-30 22:04:34
  Svara
 • Om du ska sälja din Stella McCartney Teddy väska så är jag väldigt intresserad!

  Camilla 2015-08-21 13:24:13
  Svara
 • Jag vill köpa den<333333

  Louise wennberg 2015-08-21 12:17:26
  Svara
 • Åh är Superintresserad av din fina väska!

  sofie 2015-08-18 10:34:42
  Svara
 • Hej jag är väldigt intresserad av väskan!

  Rebecca 2015-08-17 18:34:56
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!