Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE BLAZER

dennaKavajen är det absolut bästa plagget jag vet och kanske de plagg jag använder allra mest under höst och vår därför försöker jag nu att intala mig själv att det är rimligt att lägga en orimlig summa på just en kavaj, låter det klokt? haha.

Jag har gjort tappra försök att hitta en på second hand, tro mig! Men jag har inte lyckas hitta någon med bra passform. Här ovan ser ni tre favoriter, från vänster: Stella McCartney aw14, sitter ständigt och letar efter denna på Trendsales eftersom den är från föregående säsong. Också har vi dyrgripen från Acne och den sista från Filippa K som hänger hemma hos mig just nu. Men jag har nu bestämt mig för att lämna tillbaka Filippa K kavajen och köra på Acnes! Blev något mer övertygad när jag såg hur fin den var på, på Caroline blogg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, bra att du köpte Acne kavajen! Du var så fin när du provade den 🙂

  Anita 2015-08-05 10:40:07 http://www.basicallyanita.devote.se
  Svara
 • Jag trodde du skulle lägga upp en Hvar guide??

  Hilda 2015-08-04 10:12:30
  Svara
 • Också på jakt efter en kavaj. Gillar den från Filippa K väldigt mycket, den tycker jag är snyggast av alla ovan.
  Men eftersom du är på jakt på efter en till så kan jag rekommendera en som jag såg i Isabel Marant butiken i Köpenhamn. Liknar den från Acne fast utan de revade kanterna, och kostar dessutom hälften! Mer klassisk på det sättet och passar till allt!
  Gå in på farfetch.com och markera Isabel Marant etoilé så kommer du hitta den.
  Kram

  Ebba 2015-08-03 11:26:38
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!