Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

COS

IMG_7835 (kopia)Jag skrev ju om dessa skor och dagen därpå sprang jag in i ett par liknande från Cos som jag tycket var ett bra alternativ till de andra dyrgriparna, så dom fick det bli. Ett litet tips bara om ni också är sugan på dem andra!

I wrote about these shoes the other day and the next day I ran into the shoes above from Cos. And I decided to go for them because of the price (they are much cheaper than the other ones that i wrote about). I will wear them with jeans and a knitted sweater this fall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur är de i storlek?

  Louise 2015-08-04 06:53:14
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   jag gick faktiskt upp en storlek, vet inet om mina fötter var svullna eller vad det var men lite små tror jag att dom är !:)

   hannamw 2015-08-05 08:34:04
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!