Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LAST DAY

IMG_2682IMG_25022IMG_2650IMG_2655IMG_2369IMG_2629 (kopia)IMG_2702 (kopia)Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att att få boarda, tänkte att jag slänger upp ett inlägg med några bilder från den sista dagen. Vi åkte över till ön Stipanska och käkade tomat pasta till lunch och hade en mysig dag på stranden. På kvällen käkade vi middag och kollade ut över havet från balkongen en sista gång. Klänning/Gina Tricot Linne/Gina Tricot Väska/Chloé Sandaler/Isabel Marant Jeans shorts/Levis vintage.

Now I’m sitting at the airport and waiting for boarding. Here are some snaps from our last day that we spent on the island Stipanska. I ate the tomato pasta for lunch and we had a good time at the beach. In the evening we had dinner in the old town. Dress/Gina tricot Top/Gina tricot Bag/Chloé Sandals/Isabel Marant Shorts/Levis Vintage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Var ligger marknaden där man kan köpa frukten på bilden? Är i Hvar nu, men har inte sett några fruktmarknader ännu :/

    Kristina 2015-07-30 19:54:50
    Svara
  • finns linnet i butik nu? superfint 🙂

    sofia 2015-07-21 12:21:15
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!