Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROAD TRIP

1IMG_2241 (kopia)Our travel company has left the Island so today me and Jimmy went for a road trip. Our mission was to find new beaches. Here we are taking a pit stop for lemonade and lunch.IMG_2184 (kopia)I really love my shades from Triwa, you can buy them here. They feel so exclusive and it’s absolutely the best sunglasses I ever had.IMG_2162 (kopia)The first stop was this totally insane beautiful bay that we found in the middle of no where. I think the beach is called Zarece, you have to go there if you visit Hvar.IMG_2252 (kopia)I don’t know how many tuna carpaccio i have eaten during this trip, but it’s so fresh in the heat.IMG_2331 (kopia)We stopped by for a fast swim and then we jumped on the scooter again.IMG_1240 (kopia)A snap from the road, how beautiful?1IMG_2079 (kopia) (kopia)We have two more days on this amazing vacation, I try to enjoy as much as possible.IMG_2192 (kopia)Many of you have asked for a Hvar guide and i promise it’s coming. I have so many good spots to tell you about. Is there many of you who going to visit Hvar this summer?1IMG_2262 (kopia)We had a really nice day, next up: Dinner with my love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jättekul att se alla bilder från Hvar! Du har alltid så fina kläder på dig, önskar att jag kunde kopiera av allt rakt av 😉
  Min lillebror och jag ska till Hvar senare i sommar, så en guide hade varit grymt! Restauranger, stränder, marknader osv. Kram!

  Kristina 2015-07-22 12:05:35
  Svara
 • Where have bought your nice white dress? The one you wear on the last pictures

  ch 2015-07-18 11:48:43
  Svara
 • Det ser så härligt ut! Vad är det för ställe ni bor på? Hotell, airbnb?

  Karin 2015-07-18 10:51:14
  Svara
 • Åker i aug till Hvar så en Hvar guide hade varit så uppskattad! 🙂

  M 2015-07-18 09:32:45
  Svara
 • Gillar verkligen din stil Hanna! Var är den vita jeansklänningen och den randiga tröjan från?

  Stina 2015-07-17 23:22:35
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!