Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JANE KOENIG – TÄVLING

506419f7ac708ba9ead6d167c0941fe2_980x0_c_85_ns_v4Imorgon är det ju mors dag och i samband med det har jag en tävling till er där ni kan vinna ett love tag halsband från Jane Koenig att ge bort som mors dag present. Det ni behöver göra är att kommentera detta inlägg med er mammas namn och berätta varför just hon ska få detta halsband. Ni får själva välja i vilket material halsbandet ska vara i, se de olika alternativen här. Jag drar en vinnare ikväll, så lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
140kommentarer
 • Tack tack tack hanna för vinsten! Hon kommer stt bli så glad och lycklig när hon kommer stt få sitt halsband av er! 🙂
  Så glad att jag äntligen vann en tävling, och det känns sååå kul att kunna ge detta till henne, när hon behöver det som mest!:)
  Stor kram!

  Linnea 2015-06-01 15:17:49
  Svara
 • Åh, detta halsbandet är verkligen som gjort för min fina mamma! Innan jag flyttade hemifrån för snart ett år sedan hade min mamma och jag som mest varit ifrån varandra någon vecka. Vi gjorde verkligen allt ihop; gick ut och åt, gick på events och konserter, shoppade, tränade, reste. Allt! Det har varit en stor omställning för oss båda att vi numera (och många år framöver pga mina studier) bor 50 mil från varandra. Trots att min mamma försöker hålla modet uppe så vet jag att hon, precis som jag, tycker det är fruktansvärt jobbigt. Med ett ”J” runt halsen skulle jag alltid finnas med min mamma och saknaden skulle bli åtminstone lite lättare att hantera. Jag tvivlar på att hon någonsin skulle ta av sig det 🙂 I juli åker jag hem och hälsar på min mamma i Borås (som i juni dessutom fyller 50!) och jag kan inte tänka mig en mer perfekt morsdagpresent/födelsedagspresent att överraska med än denna.

  Jag tror hon skulle uppskatta ett halsband i förgyllt silver med en ankarkedja i 42 cm:)

  Jennie 2015-06-01 06:47:02
  Svara
 • Min älskade svärmor ”extra mamma” förtjänar verkligen att vinna detta fina halsband. Hon kämpar just nu mot en väldigt elakartad cancertumör. Men trots det håller hon sitt humör uppe inför sin man och alla 5 barnen! Hon är en helt otroligt stark person och mamma. Men förtjänar att få lite extra uppvaktning i den otroligt jobbiga och långa behandlingen! Hon har så länge velat haft ett halsband med sitt och sin mans bokstav så hon kal bära med sig honom varje gång hon åker på behandling! Så jag hoppas verkligen hon kan få vinna detta fina halsband på morsdag! Tack för en super fin blogg:)

  Linnea 2015-05-31 23:47:03
  Svara
 • Att sitta i Paris och inte kunna vara nära sin mor då hon förtjänar det som mest gör ont i mig!! Då jag vill ge henne något alldeles extra skulle detta halsband vara något av det, något hon kan bära runt sin hals och tänka på mig då vi ej ses så ofta som vi viljat. Jag hade hoppat av lycka och min mamma hade gråtit av lycka det är jag säker på. Synd att inte alla kunde vinna! För vi alla älskar våra mammor så! All kärlek till er alla!!!! Ta hand om varandra och ta vara på all tid ni har tillsammans.

  Josefine Karlsson 2015-05-31 22:59:15
  Svara
 • Hade velat ge det till min bästa mor Kristina. För hon är en fascinerande och stark person. Hon kunde aldrig bli biologisk mamma vilket ledde till adoptionen av mig & min syster ifrån Kina & Brasilien. Nu bor jag i Milano och snart flyttar min syster till Hawaii och är längre bort än någonsin. Hon skulle uppskatta det otroligt mycket då hon alltid är extra givmild till alla i sin omgivning och tänker främst på alla andra i första hand, vilket är en fantastisk fin egenskap. Skulle vara hjärtligt tacksam om jag fick vinna det till henne, en väldigt vacker symbol.

  M Adolfina 2015-05-31 21:00:07 http://marianas.se
  Svara
 • Min mamma förtjänar halsbandet för att hon är världens bästa mamma och nu låter jag som alla andra men jag tycker faktiskt det. Mamma är en sådan mamma som som alltid visar sin kärlek gentemot oss barn på bästa sätt genom att vara så himla osjälvisk, alltid. Jag har dock under min uppväxt inte varit lika snäll och god mot henne vilket jag ångrar och förmodligen alltid kommer göra, man har för ofta tagit henne för givet vilket inte varit det minsta rättvist. Hon har dessutom länge kämpat med sin vikt och har äntligen uppnåt sin drömvikt vilket gör mig så stolt, därför förtjänar hon detta vackra smycka i guld (då det är det hon bär i smyckesvägar) med ett stort S på som står för Sofia. MVH Elma 🙂

  Elma Hasic 2015-05-31 20:41:57
  Svara
 • Min mamma heter Eva och jag vill att hon ska få detta halsband för att hon ser upp till mig och det tycker jag känns så himla fint! Hon är så rolig för hon vill alltid ha samma saker jag har (har själv en tag med ett F) och detta halsband hade kunnat påminna henne om mig då jag vet att hon saknar mig varje dag eftersom jag bor 40 mil bort och snart ska flytta 300 mil bort..och samtidigt representera det hon är stoltast över att vara – Eva, min mamma.

  Felicia 2015-05-31 17:33:54 http://www.felicialma.devote.se
  Svara
 • Skulle vilja att min underbara mamma Anna vann halsbandet, inte för att hon bara varit världens bästa mamma till mig, som precis som många andra tonårstjejer haft några år som varit väldigt jobbiga, utan också för att hon hela mitt liv varit en underbar extra-mamma för många andra barn som inte varit lika lyckligt lottad som jag har varit med en mamma som älskat och tagit hand om en oavsett vad, hon har sedan jag var liten regelbundet haft ”extra-barn” hemma som kommit och bott periodvis när dem haft det tufft hemma hos sig själva, även i sitt yrkesliv jobbar hon även där med att lära ut till barn med svårigheter. Hon är helt enkelt en riktig POWER-KVINNA som aldrig satt sig själv först, utan alla andra! Så stolt över henne, och skulle kännas fantastiskt att ge henne något så fint. Hon skulle stråla i ett halsbandet i förgyllt guld med bokstäverna S och A.

  Sofia 2015-05-31 12:00:14
  Svara
 • Min mamma heter Annika. Jag och min syster bor alldeles för långt bort från henne pga våra utbildningar och de få gånger vi hinner ses så blir vi bortskämda med massa god mat och lyx i vardagen för det tycker hon vi är värda. Jag tycker min mamma är värd allt och en riktigt fin mors dag present!

  Matilda 2015-05-31 11:20:51
  Svara
 • Till världens bästa mamma, mormor och medmänniska för att hon alltid finns där för oss barn för sina vänner och sitt älskade lilla barnbarn! Vitguld eller silver berlocker med bokstaven E och S!

  Ann-Louise 2015-05-31 11:18:15
  Svara
 • Min mamma heter Heli och skulle älska ett halsband från Jane Koenig i förgyllt silver. Hon har alltid ställt upp för mig och min syster, men vi visar henne inte alltid full uppskattning trots att hon förtjänar det. Det skulle vara otroligt roligt att ge bort nåt så värdefullt som vi inte har möjlighet att ge annars. Här hemma försöker vi överraska med guldkorn som frukost och blommor, men att ge ett permanent guldkorn skulle verkligen betyda allt.

  Claudia 2015-05-31 10:07:31
  Svara
 • Jag skulle vilja ge det halsbandet till min mamma med bokstäverna S och E som ska stå för mig och min lille bror Simon. Hon skulle bli så glad för det då hon önskat sig ett sådant väldigt länge och hon förkännar all lycka i världen. Jag har under dem senaste två åren varit allvarligt sjuk och hon har funnits där bredvid mig varje dag. Hon har varit mitt stöd och när jag inte åtlar och velat ge upp har hon aldrig gett upp hoppet på mig. Hon gav upp sitt jobb för min skull, för att se till att jag blev frisk och jag är evigt tacksam för det. Det skulle vara såå roligt att få ge henne detta halsband i guld för att se hennes leende och för att tacka henne om ens bara en lite del.

  Hon är den bästa mamman för mig och min bror och därför skulle jag vilja ge henne detta.

  Emma fridsell 2015-05-31 09:20:48
  Svara
 • Min mamma Annette var/är den finaste människan, tyvärr är hon inte med oss idag. Skulle fira hennes och alla andra starka mammor och pappor var eviga dag för vad de lyckas med som att fostra, lära och ge kärlek. Kommer att hylla mamma genom att ge halsbandet till min syster som hjälpt och stöttat som en mamma hela livet <3
  Förgyllt silver med bokstaven A

  Li Hultquist 2015-05-31 08:28:37
  Svara
 • Min mamma är världens finaste för hon finns alltid där för mig och jag vet att hon alltid kommer att göra det! Henne skulle jag vilja ge ett fint Jane Koenig halsband i förgyllt silver med våra bokstäver M och T i 60cm. Håller alla tummar!

  Mikaela Collin 2015-05-31 02:44:50
  Svara
 • Jag vill ge detta halsband i present då det skulle passa perfekt att skriva första bokstaven i mitt och min tvillingsysters namn. Hon är vår största inspirationskälla och det var hon som alltid talade om för oss att man ska gå sin egen väg oavsett vad folk tycker och tänker om en. Det tänker jag alltid på om jag hamnar i ett vägskäl i livet!

  Isabelle 2015-05-31 00:18:02
  Svara
 • Det krävs ingen motivering mer än att min mamma är världens bästa och att jag älskar henne !

  Wilma Bellhem 2015-05-30 23:01:17
  Svara
 • Min mamma är precis som de flesta mammor – bäst! Just nu har hon fullt upp med att ta hand om sig själv, sina tre barn, sin sjuka pappa och hennes jobb.

  Om två veckor tar jag studenten och hon gör allt för att göra den dagen, till den bästa för mig. Som tack för det, och för den kämpe hon faktiskt är, vill jag ge henne detta halsband med bokstaven M, som i mamma. Min mamma.

  Malin 2015-05-30 23:00:45
  Svara
 • Min älskade mamma och bästa vän Carina, jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet över att ha just henne som min mamma! Hon finns alltid där för mig och hjälper mig i medgång, motgång, torkar tårar och lyssnar. Hon har ett hjärta av guld och att se henne glad gör mig innerligt glad! Hon är så himla underbar på alla sätt och vis och hon sätter jämt andra före sig själv, därför skulle jag så himla gärna vilja skämma bort henne med ett halsband i förgyllt silver med min och mina syskons initialer T, Ä & H, jag kan redan nu se framför mig hur otroligt glad, tacksam och rörd hon skulle bli av detta personliga halsband! Hon är min älskade mamma, bästa vän och största förebild! Jag hoppas på att just jag får skämma bort min älskade mamma! Jag är övertygad om att alla mammor är värdiga vinnare till detta fantastiska halsband, men för mig finns det bara en vinnare, min fina mamma!

  Terese 2015-05-30 22:23:39
  Svara
 • Vilken fin tävling! Jag önskar ett halsband i sterling silver till min bästa mamma Kicki. Jag och min tvillingsyrra bor i motsatt landsända från henne så det vore fint om hon bar våra initialer (C & M).

  Catharina 2015-05-30 22:10:16
  Svara
 • Min mamma heter Gunilla. Jag skulle vilja bära ett halsband med våra bokstäver för hon är den bästa jag vet. Ställer alltid upp och hon finns alltid där. Skulle vara ett fint sätt att visa min uppskattning.

  Matilda 2015-05-30 22:06:31
  Svara
 • Min mamma heter Ingela. Jag älskar verkligen min mamma men jag är väldigt dålig på att säga det. Kan jag ge henne detta halsbandet och berätta hur jag känner kommer hon att tänka på det varje gång hon bär det.

  Mia 2015-05-30 21:42:50
  Svara
 • Min mamma heter Lisbeth och bor i Göteborg. Jag själv bor i Stockholm. Vi pratar flera ggr per dag, varje dag. Men saknar att ha henne nära. Jag hade gärna vunnit ett i rosaförgyllt silver, hade varit så fint på henne. Världens finaste mammi!

  Carolina 2015-05-30 21:42:19
  Svara
 • Skulle så otroligt gärna vilja ge detta halsband till min supermamma Maria som också snart ska bli mormor till en liten som växer i min mage. Hon har varit ett sånt fint stöd för mig under hela graviditeten och jag har nog inte riktigt tackat henne ordentligt för det. Tror att det här halsbandet skulle säga mer än tusen ord.

  Lina 2015-05-30 21:32:58
  Svara
 • Jag vill otroligt gärna få ge ett halsband till min fantastiska mamma Kjerstin. Eftersom jag vet att jag och mina två syskon alltid finns i hennes tankar och i hennes hjärta hade det känts fint om hon även fick ha våra initialer runt halsen.

  Sara 2015-05-30 20:55:02
  Svara
 • Min mamma heter Lena. Sedan min pappa dog när jag var 17 och mina småbröder var 15 och 14 har hon klarat allt själv. Hon har jobbat heltid och försörjt familjen. Tvättat, städat, handlat skjutsat till träningar…allt har hon klarat själv. Samtidigt är hon världens mest omtänksamma person. Hon behöver få varje bevis för att det hon gjort uppskattas och att jag och mina syskon tycker att hon är det bästa som finns. Vare sig det är kramar eller kanske ett halsband.

  Karin 2015-05-30 20:53:53
  Svara
 • Hade gett detta halsband, i förgyllt silver, till min fina mamma Bodil som är den starkaste jag vet. Hon är på jobbet från tidig morgon till sen kväll varenda dag och håller samtidigt ställningarna i min brors liv då han har aspergers syndrom och har det ganska svårt. Hon förtjänar något lyxigt så att hon får känna sig speciell för en gångs skull! 🙂

  Rebecca 2015-05-30 20:29:17
  Svara
 • Min mamma heter Susanne och är världens bästa, utan tvekan…! Jag och min bror börjar bli äldre och ska nog snart flytta ut vilket min mamma fruktar… själv börjar hon planera att bygga ett familjehus för att hon aldrig vill skilja sig från oss, jag skulle inte heller klaga på den idén. För jag vill alltid ha dem jag älskar nära mig. Men innan dess kan jag se henne med ett halsband med ett E och ett L som representerar mig och min bror. Jag vet att det skulle betyda super mycket för henne!

  Håller mina tummar och tår för min fina mamsi<3

  Evelina 2015-05-30 20:27:47
  Svara
 • Pernilla! Varför? Helt enkelt för att hon är världens bästa! ♡

  Olivia 2015-05-30 20:06:25
  Svara
 • De senaste dagarna har jag slagits av insikten av att min mamma är en så jäkla stark människa som aldrig klagar eller ger upp på någon av de som hon bryr sig om. Hon har fyra fina barn som hon har tagit hand om på bästa sätt fastän vår barndom har innehållit en del jobbiga händelser. Hon är supersnygg med sim bränna på sommaren i guldiga smycken så LoveTag Ankarkedja i förgyllt silver skulle passa utmärkt! Hon heter Rebecka och har barn som heter Saga, Alva, Viggo och Vinton!

  Alva Lundgren 2015-05-30 20:01:10
  Svara
 • För att hon alltid älskat, älskar och kommer att älska mig villkorslöst.

  Jag skulle vilja ge henne ett halsband (förgyllt silver) för visa att det är ömsesidigt.

  alexandra 2015-05-30 19:55:03
  Svara
 • Jag skulle vilja att min mamma Bibbi skulle vinna detta! Hon är inte bara min mamma utan min bästa vän. Precis som mig gillar hon nätta, klassiska smycken och vad är det om inte Jane Koenigs smycken? Skulle vara så kul att få ge henne detta fina smycke, isåfall i sterling silver 🙂

  Emelie 2015-05-30 19:39:48
  Svara
 • Jag har inte bara en mamma, utan två! Först Cecilia, min riktiga mamma som jag älskar mer än någonting annat, & Mathilda, hennes fru. Jag växte upp med mamma & pappa, men för flera år sedan skiljde de sig och det blev såhär istället. Jag var ganska liten när detta inträffade, men minns att jag var ganska elak mot min mamma när det hände. Först förstog jag helt enkelt inte, sedan tyckte jag att hon var pinsam och ”skämde ut mig”. Hon kunde väll anstränga sig för min skull hallå????
  Idag har jag insett hur hemskt de verkligen var, har reparerat vår något förstörda relation och värderar henne väldigt högt. Hon är något av det bästa som hänt mig (om man nu kan säga så om en mamma och inte bara pojkvänner?) och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne

  Erica 2015-05-30 19:34:04
  Svara
 • Min mamma heter Anna-Karin. Hon är helt fantastisk för hon ställer alltid upp och förstår en som ingen annan. Jag skulle vilja ge ett halsband i förgyllt silver med bokstäverna M, A och C som står för mig och mina syskons namn till min underbara mamma på mors dag. Vi bor 60 mil ifrån varandra och det skulle sitta fint med en extra överraskning för alla födelsedagar och högtider vi inte kunnat spendera tillsammans. Hon värderar sina barn över allt annat så därför skulle det vara fint att ge henne en tag för oss tre (om det är möjligt). Annars skulle hon självklart hoppa av glädje ändå!

  Mathilda 2015-05-30 19:24:45
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min mamma Lena detta halsband som en påminnelse att hon aldrig är ensam. För inte så länge sen gick min pappa bort väldigt plötsligt.. han var hennes livs kärlek, hennes klippa och det krossade hennes hjärta. Hon har sedan dess inte bara visat enorm styrka genom att fortsätta leva sitt liv på det mest beundransvärda sätt utan även gett mig och min bror styrka att ta oss igenom sorgen. Hon är min förebild och en utav mina största sorger idag är att jag och min bror bor så långt ifrån henne och inte kan finnas där för henne i den mån vi önskade vi kunnat när stunderna kommer då hon inte orkar hålla skenet uppe. Min mamma gillar enkla klassiska smycken och kan det ge henne lite tröst att bära ett vackert halsband med min och min brors initialer på närmast hjärtat som en påminnelse att vi alltid är hos henne även fast vi är många mil bort så vill jag vara med och tävla mo en chans att få ge henne detta i morsdags present. Tack för en inspirerande blogg Hanna, jag kikar in här varje dag.

  Anna 2015-05-30 19:20:52
  Svara
 • Madelene! Nej,hon är inte min mamma men hon är mamma till två underbara barn. Hon är också en underbar vän som har hjälpt mig genom en oerhört svår tid de senaste tre månaderna. Därför skulle jag gärna vilja ge henne ett vackert smycke som tack för hennes tid och omtanke <3

  Miri 2015-05-30 18:57:12
  Svara
 • Älskade mamma Anne-Marie! Du har alltid satt mig o min syster i första hand. Nu är det din tur att komma först 🙂 puss Mamma!

  Härlig blogg med massa inspiration!
  Hälsn Veronica

  Veronica 2015-05-30 18:31:10
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja ge detta till världens bästa mamma Anitha. För att hon är den bästa helt enkelt!

  Sarah 2015-05-30 18:30:34
  Svara
 • Till min mamma Astrid.Just därför att hon alltid finns där för mig och har inspirerat mig mig till att bli lika mode intresserad och kunnig som henne!

  Klara 2015-05-30 18:03:54
  Svara
 • Min mamma heter Pia och hon lever för mig och min syster och gör allt för oss även fast vi nu är vuxna. Hon sliter hårt för en dålig lön och unnar sig aldrig något till sig själv, speciellt inte ett sådant här vacker halsband! Därför skulle jag vilja vinna detta halsband i förgyllt silver till henne så hon kan få något fint till sig själv och som visar hur mycket jag älskar henne!

  Alexandra L 2015-05-30 17:55:57
  Svara
 • Jag vill ge min mamma ett halsband för att hon förtjänar det och mycket mer. Hon är den enda som har funnits för mig i när det gått dåligt för mig och nu när det går bättre för mig har hon blivit gammal och jag vet inte om hon kommer att få se hennes barnbarn.

  Laila 2015-05-30 17:50:09
  Svara
 • Detta fina halsband skulle jag vilja ge till fina mamma Eva. Till sommaren flyttar jag ut från barndomshemmet och även från världens bästa mamma och vän och då skulle det passa perfekt att ge henne detta i morsdag, så jag alltid är kvar hos henne på något sätt 🙂 Hon är inte så mycket för smycken annars, men detta skulle bli så fint på henne. Varje dag är mammas dag!

  Anna 2015-05-30 17:45:03
  Svara
 • I morgon är det morsdag OCH min födelsedag. Att få detta halsband och ge till min underbara, omtänksamma mamma Tima på min födelsedag, skulle vara sååå mysigt. Att få skämma bort min mamma hade varit den bästa födelsedagspresenten jag kunnat få.

  Vendela 2015-05-30 17:21:35
  Svara
 • Min mamma heter Malin. Att få ha ett halsband med symboler för mig och min mamma skulle ge mig den styrkan hon alltid bär på. Vi kämpar just nu om att få vara kvar i livet tillsammans. Detta skulle vara en styrke medicin runt min hals. Kram

  Johanna 2015-05-30 17:14:03
  Svara
 • Hej!

  Vill vinna ankarkedja förgyllt silver med två lovetags S och E till min mamma för att hon ALLTID ställt och ställer upp för mig och min syster. Hon skulle gå över eld för att göra oss lyckliga. Hon sätter alltid oss i första hand och nu när vi sen ett tag tillbaka är utflugna ur hemmet tycker jag att hon nu är värd allt och vår tur att ge tillbaka…..

  / S

  Sara 2015-05-30 17:11:57
  Svara
 • Min mamma heter Margareta men finns inte kvar hos mig längre. Hon dog 2011 efter fyra månaders sjukdom. Jag vill ge henne detta halsband men det kommer att hänga runt min hals. Hon kommer dock att se det varje dag från hennes plats. Önskar ett halsband i sterling silver med bokstäverna M och L. På så sätt kan hon och jag alltid vara nära, oskiljaktiga. Precis som vi var förut.

  Louise 2015-05-30 17:00:36
  Svara
 • Ett halsband i förgyllt silver med bokstaven U vill jag ge till min underbara älskade mamma, Ulrika, som ställt upp så otroligt mycket för mig det senaste året. Hon är ovärderlig!

  Emma 2015-05-30 16:45:19
  Svara
 • Till min mamma Annica:
  Min lilla mamma har inte alltid haft det så lätt
  Med tusen sysslor varje dag kanske inte livet alltid är så fett

  Men att hon både har ett leende och hjärta av guld märker man direkt
  Så en LoveTag-ankarkedja i förgyllt silver skulle passa henne perfekt

  Ni förstår, hon är inte den som ber om nått
  Så att få ge henne detta i mors-dag-present skulle vara så flott

  Hon är ju trots allt den bästa människan jag vet
  Och hon skulle bära upp detta som en kunglighet

  Emma Oscarsson 2015-05-30 16:44:04
  Svara
 • Min lilla mamma har inte alltid haft det så lätt
  Med tusen sysslor varje dag kanske inte livet alltid är så fett

  Men att hon både har ett leende och hjärta av guld märker man direkt
  Så en LoveTag-ankarkedja i förgyllt silver skulle passa henne perfekt

  Ni förstår, hon är inte den som ber om nått
  Så att få ge henne detta i mors-dag-present skulle vara så flott

  Hon är ju trots allt den bästa människan jag vet
  Och hon skulle bära upp detta som en kunglighet

  Emma Oscarsson 2015-05-30 16:42:08
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min fantastiska mamma Shiva ett Love-tag halsband i kedja med initialerna S, S, R som står för mig min bror och min pappa. Min mamma är ljuset i vårat liv, hon är den vi älskar mer än allt annat på denna jord. Allt vi är, är vi tack vare henne, tack vare det faktum att hon älskar oss så innerligt. Hon sätter alltid alla andra före sig själv i alla lägen ..Detta halsband hade varit ett tack för allt som hon gjort och dagligen gör för oss och ett tecken på att vi fyra klarar oss genom allt, sålänge vi är tillsammans.

  Shirre 2015-05-30 16:26:02
  Svara
 • Min mamma heter Sirkku och jag skulle så gärna vilja visa min uppskattning för henne, jag är alldeles för dålig på det alldeles för ofta. Därför hade det varit så fint om jag kunde ge henne ett armband som en ständig påminnelse om att jag älskar henne även fast jag är alldeles för dålig på att säga det.

  Tina 2015-05-30 16:23:35
  Svara
 • Min mamma förtjänar verkligen en sån här fin gåva! Hon är en av de mest tålmådiga och omtänksamma människor man kan tänka sig. Trots att hon kämpar med en sjukdom som försämrar hennes imunförsvar så låter hon det aldrig gå ut över hennes två döttrar. Jag och min syster hade inte kunnat få en bättre mamma, allt bra vi gör har vi lärt oss från henne! Det hade varit så fint att kunna ge något tillbaka och jag hade inte kunnat tänka mig något bättre än ett vackert smycke från Jane Koenig i morsdagpresent!

  Freja 2015-05-30 16:12:11
  Svara
 • Min mamma gick igenom ett helvete genom att min far en dag packade väskan och gick och hon hade heller inget jobb då hon slutat arbeta för att supportat min fars kariär till 100%. Hon har tagit sig igenom livet med ett leende på läpparna och gjort allt för mig. Aldrig varit bitter och varit den starkaste kvinnan som jag är stol över. Jag skulle bli glad om jag kunde få visa min tacksamhet till hennes styrka. Bokstäverna A och E silver i mellanlängd.

  Anna 2015-05-30 16:10:33
  Svara
 • Ett halsband i silver till min älskade mamma Helene med två bokstäver ingraverade. Ett för henne (H) och ett för mig (A), som en daglig påminnelse för henne att jag alltid finns hos henne, även om jag befinner mig hundratals mil bort. Hon behöver det där extra stödet ibland och det kan kännas jobbigt för mig att inte kunna vara där personligen, men med hjälp av halsbandet kan hon ändå känna min hjälpande hand. Med tanke på hur mycket hon har givit mig genom åren, så vore det fantastiskt att få ge henne något tillbaka! För det är hon värd tusen gånger om! Stora kramar till dig min kära mamma!

  Anna 2015-05-30 16:01:05
  Svara
 • Ett enkel lovetag-ankarkedja i förgyllt silver till min fina mamma Annelie skulle jag vilja ge bort i morsdag-present. Jag själv älskar Jane Koenig och har flera smycken därifrån och vet att hon också skulle uppskatta ett fint smycken därifrån också. Hon är ju trots allt min mamma, men också min förebild och jag uppskattar henne så mycket. Detta skulle helt enkelt vara den bästa presenten som jag vet hon skulle tycka om. Stor kram och tack för en superbra blogg!

  Julia 2015-05-30 15:47:11
  Svara
 • Hej!
  Min mamma har alltid funnits där för mig och stöttat mig otroligt mycket. Jag vill ge henne allt och lite till, men som student är det svårt att ha råd med att unna henne något riktigt fint. Därför är denna tävlingen perfekt och jag vet att hon hade blivit så otroligt glad om hon fick ett fint halsband i rosaförgyllt silver. Om det är möjligt vill jag ha en tag med B, för Birgitta och ett L, för mitt namn. Detta så att hon alltid har mig nära.

  Lotta 2015-05-30 15:30:50
  Svara
 • Till min mamma Annica:

  Min lilla mamma har inte alltid haft det så lätt
  Med tusen sysslor varje dag kanske inte livet alltid är så fett

  Men att hon både har ett leende och hjärta av guld märker man direkt
  Så en LoveTag-ankarkedja i förgyllt silver skulle passa henne perfekt

  Ni förstår, hon är inte den som ber om nått
  Så att få ge henne detta i mors-dag-present skulle vara så flott

  Hon är ju trots allt den bästa människan jag vet
  Och hon skulle bära upp detta som en kunglighet

  Emma Oscarsson 2015-05-30 15:25:26
  Svara
 • Till min älskade, omtänksamma och snälla mamma, Maria, skulle jag vilja ge ett halsband i silver och med bokstaven F. Tack för en fin tävling! / Frida

  frida 2015-05-30 15:06:56 http://www.nouw.com/fridaviola
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min mamma Eva ett halsband i förgyllt silver, med siffran 4, för att vi är fyra barn. Med fyra barn kommer förutom fyrdubblad glädje, också fyrdubblad oro bekymmer problem som hon får gå runt och bära på – hon är den starkaste jag vet och hon skulle göra allt för oss. Det vore så himla fint att ge detta till henne. Så att hon alltid bär med sig oss.

  Julia 2015-05-30 14:47:49
  Svara
 • Jag vill vinna detta halsband till min älskade mamma Alice. Jag har egentligen inte så mycket mer att säga än att jag vill ge henne halsbandet för att på något vis kunna ge henne något vackert tillbaka för allt hon har gett mig.

  Amelie Aronsson 2015-05-30 14:42:31
  Svara
 • Min mamma Annie är en riktig supermamma. Hon är inte bara en heltidsarbetande mamma för tre envisa döttrar, utan en fantastisk bästa vän och förebild. Hon har ett hjärta av guld och stöttar mig och mina systrar vilken väg vi än väljer att gå i livet. Jag är övertygad om att hon skulle bli överlycklig om hon skulle få ett Jane koenig halsband. Vi alla systrar börjar med bokstaven V i våra förnamn och därför skulle vi önska ett halsband med bokstäverna A och V i förgyllt silver. Det skulle symbolisera vår fina kärlek till varandra. 🙂

  Victoria 2015-05-30 14:41:42
  Svara
 • Fantastisk och trogen. Två ord som beskriver min mamma, F och T, två bokstäver som min mamma med stolthet skulle bära runt sin hals för sina döttrar Frida och Tova. Min mamma är en superhjälte. Det är svårt att skriva en motivering här som ska skilja sig från de andra 100 tals kommentarerna som höjer sina mammor till skyarna vilket varenda morsa är värd. Framförallt min. Det är svårt att kort sammanfatta i en kommentar hur jävla bra min mamma faktiskt är. Min mamma är en stark kvinna på alla vis, en kvinna som värdesätter sin familj. Dagligen hjälper hon mig i min vardag på olika vis. Med två tonårsdöttrar som plugga på olika ortar och en man som pendlar till jobbet sköter hon det mesta, en slitvarg. Min mamma retas med mig, skrattar med mig, pluggar med mig, fikar med mig, tränar med mig, gråter med mig. Min mamma, Åsa, förtjänar allt. För det ger hon mg varje dag, allt. Att kunna hänga två guldiga bokstäver runt hennes hals för allt hon gjort vore underbart. På så sätt får jag ge henne något litet materialet tillbaka, materiell lycka som varje dag kan hänga runt hennes hals och påminna henne om hur tacksam jag är för att just hon är min mor. ❤️

  Frida Eriksson 2015-05-30 14:22:25
  Svara
 • Min mamma är min bästa vän och förebild.
  Det är henne jag ringer när det gör ont i hjärtat eller jag bara vill prata av mig.
  Hon sätter alltid familjen i första hand och det beundrar jag henne för.
  Hon lagar världens godaste köttbullar och hennes ögon glittrar alltid busigt.

  För mig är hon precis allt, älskade mamma.<3

  Jag skulle vilja ge henne ett Jane Koenig halsband i förgyllt silver (ankarkedja) med hennes initial M.

  Johanna 2015-05-30 14:19:52 http://johannasvenssons.devote.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ge det här halsbandet till min mamma Olga. Vi bor i olika länder och jag skulle därför vilja ge henne mina initialer att ha runt halsen när jag själv inte finns där hos henne.

  Jolly 2015-05-30 14:14:26
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna fina gåva till min mamma Maria. En grymt härlig mamma och även min bästa vän. Hon är en riktig krutkvinna som klarar det mesta! Att få ge henne ett LoveTag-kulkedja i sterling silver men initialerna M för Maria och K för mitt namn Klara skulle vara så uppskattat. Stort Kram och tack för en väldigt inspirerande blogg!

  Klara 2015-05-30 14:04:31
  Svara
 • Ett halsband i förgyllt silver till min mor Tina vore en väldigt fin gåva att ge. Puss älskade mamma!

  NADJA 2015-05-30 14:01:18
  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag skulle vilja att min mamma fick detta halsbandet då hon efter 33 års äktenskap blivit lämnad av min pappa. Det skulle göra mig så glad om hon alltid fick ha mig och mina syskons initialer runt sin hals. Så hon kunde känna att vi finns här för henne,hela tiden.

  Caroline 2015-05-30 13:59:28
  Svara
 • Jag vill ge det förgyllda silver halsbandet till min älskade mamma och bästa vän Ingela. Jag bor för tillfället utomlands sedan några år tillbaka och kommer därför inte kunna ge henne världens största kram på Mors dag som tack för att hon alltid ställt upp och trott på mig!

  Sofie 2015-05-30 13:57:36
  Svara
 • Min mamma heter Ann. Hon har alltid, på alla sätt och vis varit en utomordentligt bra mamma, men de senaste halvåret även visat sig vara den starkaste kvinna jag någonsin mött.
  Min pappa, hennes livskamrat sedan tonåren, äkta make och partner in crime har drabbats av ALS. Våran värld har vänts upp och ner och ingenting är längre som förut. Mitt i allt detta ser jag henne, starkare än någonsin för min pappa och oss barn. I vad som känns som ett nattsvart mörker lyser hon som en stjärna för oss. Min mamma!

  Därför hade jag velat ge henne ett lovetag halsband på morsdag.

  Emma 2015-05-30 13:54:52
  Svara
 • Min mamma, Ankie, och jag bor 60 mil ifrån varandra idag och snart kommer jag bosätta mig på andra sidan jordklotet.
  Jag har kollat på det här halsbandet länge med tanken att ge dig till min älskade mamma på morsdag men tyvärr räcker inte min studentkassa så långt..
  Jag vet att det skulle betyda otroligt mycket för henne att få det här halsbandet med våra initialer, så hon har mig vid henne hela tiden <3
  Min högsta önskan skulle va att kunna få se och krama henne, men på detta sätt kommer vi i alla fall varandra lite närmare, i love tags.

  Vill passa på att tacka för en bra blogg,
  du är en stor inspirationskälla!
  Kram,
  Angelica

  angelica 2015-05-30 13:52:28
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna till min mamma Bella för att hon gör varje dag lite enklare, roligare och mer spännande. Hon peppar mig. Hon pushar mig att våga gå steget längre. Hon sätter mig före sig själv, inte bara i teorin men även i praktiken. Min mamma får mig våga se ut som jag vill, säga vad jag vill och älska den jag vill. Min mamma gör mig stark genom att älska mig för den jag är. Därför vill jag att hon ska ha ett litet halsband som kanske för andra inte verkar som hela världen, men för henne kommer betyda det.

  Nora 2015-05-30 13:48:05
  Svara
 • Min fina mamma Maria. Tänk att få kunna ge tillbaka något sånt fint som det här halsbandet är, till världens bästa mamma för just mig.

  Anna 2015-05-30 13:48:01
  Svara
 • Teodora, ett namn som den syrianska gudinnan bar, och min mamma är sannerligen en stark och vacker gudinna som förtjänar ett vackert halsband att bära runt halsen.

  Sandra Basil 2015-05-30 13:42:56
  Svara
 • Pia, mamma till mig och min storasyster. Hon sätter alltid andra i första hand och har uppfostrat oss själv utan vår pappa som va med i en olycka, min mamma är en fantastisk kvinna på alla sätt, stark, omtänksam, härlig och en riktig stjärna i mina ögon! Hon förtjänar något fint att hänga runt halsen, något till BARA henne! För att påminna henne om hur fantastisk hon faktiskt är, något som man lätt glömmer bort om sig själv!

  Sophia 2015-05-30 13:32:20
  Svara
 • För att vad vore jag, du, han/hon utan vår mamma? Min mamma förtjänar allt fint i hela världen. Av den enkla anledningen att hon är bäst.

  Josefine 2015-05-30 13:16:05
  Svara
 • Min mamma Nira är en kvinna som hela livet tagit hand om sin sjuka far och sen när hon gifte sig blev min pappa sjuk i en hjärntumör och hon spenderade ytterligare 26 år att ta hand om honom och hon gör det fortfarande idag. Hon är inte världens lyckligaste person men jag försöker göra henne så glad som möjligt. Jag skulle såå enormt mycket vilja vinna halsbandet till henne och göra henne glad. Jag skulle välja hennes initial N på halsbandet.

  Anna 2015-05-30 13:06:29
  Svara
 • Min mamma heter Erika och hon är världens underbaraste mamma, en förebild, en glädjespridare och min största hjälte. Min mamma skulle egentligen göra abort med mig, för att hennes man var otrogen. Påvägen till BB stöter hon på en vän som avgör hennes öde och hon vänder om åker hem och flyttar sedan till Sverige med mig i magen. Hela livet har hon kämpat och gjort allt för mig, även fast starten med mig inte var lätt. Idag gör jag allt för min mamma och skulle hemskt gärna vilja vinna, för att kunna visa vilken superhjältemamma hon är och har varit för mig hela livet.

  Linda 2015-05-30 13:05:47
  Svara
 • Min mamma heter Maud och förtjänar detta fina halsband just för att hon har fått ut med mycket från vi barn i familjen både på gott och skulle jag vinna vill jag med halsbandet visa vilken underbar mamma hon är som alltid finns där oavsett vad! I förgyllt silver skulle jag i så fall vilja ha det och med bokstaven P i för vår bror som gick bort för 15 år sedan. DÅ skulle mamma bli glad! Kram

  Madeleine 2015-05-30 12:57:18
  Svara
 • Min mamma är som alla andra mammor runt om i världen…..EN KLIPPA!!! Hon är stark, svag, kärleksfull, sträng, klok ja listan kan göras lång! Mamma är helt enkelt en kvinna värd att fira alla dagar året om men i morgon firas hon lite extra mycket. Vi barn och barnbarn hade gärna get henne halsbandet så hon kan ha oss nära hjärtat 365 dagar om året!

  Saa 2015-05-30 12:39:22
  Svara
 • Min mamma heter Catharina. Vi har aldrig varit särskilt nära, utan mer som bekanta. Men efter att min pappa fick en hjärtattack för några veckor sedan har jag insett hur viktiga mina föräldrar är för mig. Jag vill gärna visa det för mamma genom att ge henne ett superfint halsband med ett C som vi har gemensamt. Gärna ett med ankarkedja i förgyllt silver.

  Caroline 2015-05-30 12:38:39
  Svara
 • Jag tänker inte i detalj redogöra varför min mamma förtjänar det, men en snabb version varför min mamma Elisabeth är värd det är för hon alltid ställt upp för mig, trots att hon var arbetslös och nyligen hittat ett jobb så hjälper hon mig så jag kan uppfylla min dröm- studera i USA. Min mamma har inte den möjligheten att hjälpa mig ekonomiskt men har ändå betalat ut både pengar till visum, ansökningsavgifter och flygbiljett.
  Hon är fantastisk och värd ett halsband. Isf det halsbandet med bokstäverna E och E. http://www.janekoenig.se/lovetag-ankarkedja-i-forgyllt-silver.html

  Fantastisk blogg Hanna! Kram

  Emma 2015-05-30 12:38:30
  Svara
 • Jag vill ge detta halsband till min mamma, för att jag tror det skulle kunna ge kraft och vara en påminnelse av att hon visst klarar av allt. Ett guldigt halsband med initialbokstäverna på vår familj, skulle vara en symbol för att vi alltid står bakom hennes rygg och förhoppningsvis stärka självförtroendet och puscha henne att göra det som hon inte tror på, men som jag vi att hon kan!

  Vilma 2015-05-30 12:37:51
  Svara
 • Min mamma gör så otroligt mycket för mig och mina två syskon, och jag kan utan tvekan säga att vi inte alltid visat henne den uppskattning som hon förtjänar. Det är endast min lillebror som bor kvar hemma och i år har vi syskon har inte hunnit med att diskutera vad vi vill ge denna underbara kvinna som är vår mor. Därför tror jag att hon skulle bli överlycklig över ett halsband från Jane Køenig i förgyllt silver med bokstäverna L, T och W på. Nu när vi är äldre har jag insett hur otroligt viktigt det är för en mamma att få tillbaka den kärlek hon överöser på sina barn genom små, men betydelsefulla gester!

  Thea 2015-05-30 12:32:29
  Svara
 • Min fina mamma heter Cathrin. Hon är den bästa mamman man kan tänka sig och därför tycker jag hon ska få detta fina halsband i sterling silver!

  Sofia 2015-05-30 12:28:17
  Svara
 • Min mammas initialer är S. A. och det är även mina intialer med. Jag är så stolt över att vara dotter till en så fantastisk varelse. Hon är den vackraste kvinnan i hela världen, på alla möjliga sätt. Jag har aldrig träffat någon som är så stark, fin, ödmjuk, intelligent, rolig och fabulous som hon är. Hon har fått utstå rätt mycket genom hela sitt liv. Från att flytta på egen hand i ett krigshärjat land med två små döttrar till cancer, tumörer och kronisk smärta varenda jävla dag. Ändå så har hon en styrka som är jawdropping. Ändå så ler hon och är så varm och kärleksfull att man smälter. Utan henne hade jag inte varit där jag är idag och jag avgudar och älskar henne mer än livet självt. Just nu så har jag det tyvärr inte så bra ekonomiskt ställt och har därför tyvärr ingen fin morsdag present att skämma bort henne med. Det hade betytt väldigt mycket för mig om jag kunde ge bort ett ‘Love Tag Ankarkedja – I Förgyllt Silver’ som present, med initialerna S och A som står för oss båda. För evigt sammanlänkade. <3

  S.A. 2015-05-30 12:25:45
  Svara
 • Min mamma är BÄST!
  Min mamma är lika bra som alla andras mammor, för det tror jag ligger i mammans natur att vara. Men hon har aldrig någonsin kör med önskelistor av oss barn på jul, födelsedagar eller andra festligheter utan löst allt kika bra ändå. Tro det eller ej men vi har alla alltid blivit nöjda, därför gör jag samma med henne och VET att hon skulle uppskatta detta halsband så skulle därför vilja ge henne ett i guld med bokstaven S.

  Sofie Carlsson 2015-05-30 12:24:37
  Svara
 • Min mamma är fantastisk. Någon som alltid finns där för en. Att man fortfande kan krypa upp i famnen fast man är 25 år och bli tröstad och få känna sig lite liten igen. Fantastiskt att mina föräldrar som varit tillsammans i 40 år får mig att tro på evig kärlek.

  S och R i silver!

  Louise 2015-05-30 12:19:40
  Svara
 • Min mamma är en klippa och som alla andra mammor borde de hyllas varje dag för allt de gör för oss! Hon finns alltid där och hur tufft allting än är lyckas hon alltid vända det till det bättre. Just nu befinner jag mig på sluttampen av ett grupparbete och kan inte ta mig till min hemstad för att fira min älskade mamma på morsdag! Hon har haft en tuff vår och jag skulle så gärna vilja vara där och fira henne! Ett förgyllt love-tag kulhalsband med bokstaven A hade gjort hennes dag och min med <3

  Agneta 2015-05-30 12:17:22
  Svara
 • Min mamma heter Evalena.
  Jag vill ge ett halsband till henne för att hon alltid ställer upp.

  Hannah 2015-05-30 12:07:21
  Svara
 • Min mamma heter Camilla och är precis som många andra, ”världens bästa mamma”. Hon är den mamman som alltid satt familjen i första hand och gett all kärlek och värme till mig och min lillasyster. Hon har alltid, i alla år, kommit insmygandes på mitt flickrum när hon anat odåd och inte lämnat rummet förrän små såväl om stora problem är lösta. Hon är alltid den som hejat, stöttat och trott på alla galenskaper och knasiga idéer jag presenterat. Och framförallt, alltid den som varit tårögd och rak i ryggen av stolthet oavsett om det varit en skolavslutning, att jag kammat hem ett nytt jobb eller flyttat utomlands. Trots detta har jag ändå inte alltid varit den snällaste dottern, speciellt inte i de instabila tonårsåren. När mamma nämnde för ett tag sedan att hon väldigt gärna vill föreviga mitt och min systers namn i form av en liten, diskret tatuering men att hennes mod tryter kände jag att jag ville hjälpa till i den mån jag kan. Det minsta jag kan ge henne är ett halsband med vars en bokstav av sina döttrars namn, något jag vet hon varit evigt tacksam för.

  Om jag har turen på min sida önskar jag ett halsband i förgyllt silver med ankarkedja och bokstäverna R och J som står för mig och min lillasyster.

  Xx

  Josefin 2015-05-30 11:57:35
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min mamma Christina detta halsband i förgyllt silver därför att jag vill ge henne allt, jag vill ge henne det dyraste och finaste man kan få. Min mamma är min bästa vän, hon finns här alltid för mig, hon har gett mig allt här i livet och hon älskar mig för den jag är! Därför vill jag ge mamma den bästa och mest värdefulla mors dag presenten – ett Jane Kønig halsband, för att visa min oändliga kärlek till henne!

  Frida Eklöf 2015-05-30 11:56:54 http://fridaeklof.devote.se
  Svara
 • Min mamma heter Monica.
  Det skulle vara så roligt att kunna ge min mamma detta halsband med bostäderna A & M. Ett mor & dotter halsband som hon alltid kan bära med sig.
  Min mamma har haft en del motgångar men nu lyser hon och strålar som en klar stjärna. Hon är fantastisk och förtjänar detta halsband för att she’s simply the best! Jag vet att hon skulle bli så otroligt glad över detta halsband så nu håller jag alla mina fingrar & tår att jag blir den lyckliga vinnaren, Wish me luck!

  LOVETAG-ANKARKEDJA I FÖRGYLLT SILVER med bostäverna A & M.

  amanda 2015-05-30 11:56:10
  Svara
 • Anna är inte bara en helt fantastisk mamma utan hon har sedan jag var 3, även lyckats kicka pappa-rollen! Peppa, stötta, fixa, laga mat och ge mig livsråd är ju inte det enda hon kan utan hon är även en grym vän, och jag är så tacksam över att vi står varandra så nära. Hon är den starkaste jag vet och min största förebild i livet helt enkelt!

  Elina 2015-05-30 11:49:23
  Svara
 • Min mamma är en sån person alla borde få träffa någon gång i livet. Smart, omtänksam och den absolut starkaste människan jag mött. För 4 år sedan fick hon beskedet meylom, en form av kronisk cancer. Hennes liv förändrades drastiskt eftersom att det första hon var tvungen att tackla var cellgiftsbehandlingar. Men även det gjorde hon med stort mod och en fortsatt enorm kärlek till sina barn. Just därför och för att hon är så värd det, vill jag ge henne detta halsband i sterling silver med initialerna A C imorgon. För att visa henne hur mycket jag uppskattar och älskar henne och hur stor betydelse hon har i mitt liv.

  Maja 2015-05-30 11:46:02
  Svara
 • Hej, min mamma heter Samira. Hon är en fantastisk person på alla sätt och vis. Mamma stället alltid upp, oavsett hur många timmar hon jobbat. Hon säger alltid ”För mina barn, är ingenting jobbigt”. Minns hur hon slet efter att vi flytt till Sverige under Balkankriget, hon städade på 4-5 olika ställen för att vi skulle ha det så bra som möjligt – ingenting var jobbigt!
  Just nu genomgår jag och min man en tuff process i vårt liv och hon har funnits vid vår sida från dag 1. Hon peppar och stöttar!

  Att sätta mig och min syster i 1:a hand, har alltid varit hennes prioritet!

  Vi hörs dagligen och jag ser henne inte bara som världens bästa mamma, utan även som världens bästa vän!!!

  Ajla 2015-05-30 11:45:36
  Svara
 • Jag vill ge min mamma ett silvrigt halsband med bokstäverna F och C. Det finns ingen mamma som min mamma. Som gått igenom så mycket skit men som alltid sätter sina barn först ändå. Min mamma är min bästavän, förebild och det bästa jag vet. Utan henne – inget jag. Jag studerar just nu och befinner mig långt hemifrån, vi har alltid haft ett armband som varit ”vårt” men som jag tappade härom dagen. Skulle betyda mycket att få ge detta till henne imorgon.
  Tack för en megabra blogg!

  Fanny 2015-05-30 11:44:55
  Svara
 • Jag vill ge halsbandet till min mamma Helena. Vi ses Väldigt sällan nu då jag flyttat 100mil ifrån henne. Hon fyller dessutom 50år i sommar, men jag kommer inte ha möjlighet att hälsa på henne. Känns tråkigt och hade varit så kul att ge henne detta halsband, har funderat på att be min bror göra något fint åt henne, men han förväntar sig att jag ska ta tag i allt som har med presenter att göra.

  linnea 2015-05-30 11:44:45
  Svara
 • Min mamma är den största inspirationskällan man kan tänka sig! Hon har inte alltid haft det lätt då hon ensam skött om 3 barn genom hårt arbete och skilsmässor där männen svikit! Trots detta har hon skött det med bravur. Jag har henne att tacka för allt och vill gärna visa extra uppskattning med ett halsband med min bokstav och henne. Ett F och ett U som symboliserar vårt starka band. Det guldiga med förgylld ankarkedja skulle passa henne perfekt! Kram och tack för en inspirerande blogg

  Frida 2015-05-30 11:44:17
  Svara
 • Hej fina Hanna! först och främst tack för all inspiration du ger en.
  Jag och min mamma tog kontakten för 1 år sedan igen efter många år av mycket missförstånd, vi har haft det super jobbigt men ändå lyckats hitta tillbaka till varann. Hon är den mest viktiga personen jag har i mitt liv och jag är så tacksam. Skulle vara super kul att få ge henne något speciellt. Tänkte mig rosaförgyllt silver med bokstäverna C och F. håller tummarna:)

  Felicia 2015-05-30 11:36:18
  Svara
 • Jag vill ge detta till min mamma som i flera års tid kämpat mot både cancer och andra tråkigheter och bevisat att man kan övervinna precis allt. Hon finns för mig i vått och torrt och är den bästa personen jag vet. Utan henne vore jag ingenting! Hade valt ett halsband i silver med bokstäven ”E” då jag vet att hon hade blivit överlycklig!

  Ebba 2015-05-30 11:35:33
  Svara
 • Min fina mamma heter Pia. Jag skulle vilja ge min mamma ett halsband med min bokstav, C, i sterling silver. Bokstaven C symboliserar också månen — det mor och dotterband som sträcker sig till månen och tillbaka.

  Cajsa 2015-05-30 11:35:11
  Svara
 • Min mamma heter Lotta. Hon förtjänar dethär halsbandet för hon är helt enkelt en sån stark mamma. Hon har gått igenom en svår sjukdom med tre barn och en hårt arbetande man och hon är nu äntligen bättre! Hon är inte bara min mamma utan också en bästa vän som alltid funnits där oavsett vad och har alltid de bästa råden att ge. ”Ta igen skit” ett motto jag alltid kommer bära med dig.
  Jag skulle välja guld för den guldstjärna som hon är <3

  Felicia 2015-05-30 11:30:09
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min mamma detta fina halsband med våra första bokstäver M och S som ett bevis på att vi alltid kommer vara förenade. Sedan jag fick cancer så har vår relation blivit så oerhört mycket starkare, vilket jag är evigt tacksam över. Hon är så enormt stark och det skulle vara så fint att få möjligheten att ge henne ett så fint halsband, hon förtjänar det.

  Mathilde 2015-05-30 11:25:50
  Svara
 • Min mamma Katarina är en fantastisk förebild. Stark och orädd trots de många hinder hon har ställts inför i sitt liv. Det har jag med mig varje dag, utan att hon vet om det. Det här halsbandet kan hon ha med sig varje dag, som en påminnelse om hur mycket hon har inspirerat sina barn.

  Sofia 2015-05-30 11:25:20
  Svara
 • Carina Gabrielsson. En människa som förtjänar det största av lycka, välmående och kärlek. Hon kämpar varje dag med sig själv och sina många motgångar men prioriterar ändå sin familj först. Hon får inte hälften av den uppskattning hon förtjänar. Därför vill jag gärna att hon får något fint att alltid bära med sig, då ord inte alltid räcker till, så hon får känna vilken fantastisk mamma och framförallt människa hon är. ❤️

  Tina 2015-05-30 11:24:25
  Svara
 • Min mamma heter Pernilla och hon förtjänar detta halsbandet för att hon kämpat sig tillbaka efter en utbrändhet, bytt jobb och nu mår bättre än någonsin! Hon förtjänar allt och lite till tycker jag! 🙂

  Isabelle 2015-05-30 11:22:28
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ge detta till min mamma Barbro som en symbol för styrka. Både hon och jag har gått igenom sjukdomar på senare år och kämpat oss igenom dem. Nu har dock en av hennes plågor kommit tillbaka och jag ser hur tar såå på henne, då jag vet att hon vill orka ge så mycket energi till resten av familjen. Så att få ge lite styrka tillbaka genom detta vore underbart! /Emma

  Emma Ståhlberg 2015-05-30 11:22:25
  Svara
 • För åtta år sedan bytte min mamma karriär. Hon jobbade tidigare som förskollärare, idag driver hon ett eget företag och säljer hudvård och makeup-produkter. Hon är en inspiration för alla runt omkring henne och förespråkar att man ska följa sina drömmar och känslor. Hon är däremot väldigt dålig på att skämma bort sig själv och köper aldrig någonting till sig själv. Jag skulle vilja ge henne detta halsband i mors dag present som en påminnelse om hur mycket jag uppskattar henne och att det är härligt att bli lite bortskämd ibland. 🙂

  Amanda 2015-05-30 11:17:52
  Svara
 • Min mamma heter Lena. Hon är en person som alltid finns där och stöttar allt och alla på ett sjukt sätt. Jag som är en fattig student med mycket plugg och som bor i en annan stad skulle verkligen vilja skämma bort henne med detta fina halsband. Gärna i sterling silver med bokstaven S 🙂

  Fanny 2015-05-30 11:16:59
  Svara
 • Största inspirationen, samt med Paps såklart. Inspirerande, stark och allt för orolig! Att veta att om allt går fel, så är det värsta ändå inte så dålig, för jag har ju mamma. Oroar sig lite för mycket, och kan inte lägga sig förens jag kommit hem även om det är klockan 4 på morgonen. Motiverar mig och stöttar allt jag vill, jag kan uppnå vad som helst i mammas ögon och det ger mig styrka.
  Men hennes stryka, oro och inspiration är bara några av dom sakerna som gör henne värd hela värden 🙂

  Francesca 2015-05-30 11:16:45
  Svara
 • Min mamma heter Anne. Hon förtjänade detta smycke eftersom hon alltid hjäper mig och ge mig råd i allt och alltid säger de senaste nyheterna om vad som bör undvikas och vad som är ohälsosamt haha. Keeping me healthy! <3 Och eftersom hon är helt enkelt guld, jag ska välja förgyllt silver!

  Louisa 2015-05-30 11:15:08
  Svara
 • Min mamma heter Eva-Marie och är den som både gett mig liv och hållt mig vid liv. När jag var fjorton stod hon i morgonrock i farstun på min killes hus sent en kväll när jag inte kommit hem den tid hon sagt. Hon har hämtat mig mitt i natten för att jag tretton år gammal tyckte att jag inte behövde ta bussen hem en viss tid, medan hon tyckte det. Har skämt ut mig tusenfalt.. Men hon har också legat vid min sida två veckor på Sahlgrenska. Har lärt mig att skönhet kan sitta i ärr. Hon har kört transport med ponnyhästar i snöstorm för att jag skulle tävla. Gjort smörgåsar med ägg och kaviar kl 4 på morgonen till sådana tillfällen. Oboy till mig och kaffe till henne.

  Jag och mamma går igenom livet, inte alltid nära, men åtminstone åt samma håll. Som 25åring har jag lärt mig att hon inte bara är mamma, utan även människa. En person. Och samtidigt förstår jag alla de gången hon ”skämt” ut mig som tonåring, endast var av ren kärlek. Därför hade jag tyckt att det vore himla tjusigt att ge denna fina person ett fint halsband. Hon är guld, så därför gärna guld och hennes namn börjar på E, så därför E.

  Ebba 2015-05-30 11:14:23
  Svara
 • Min mamma är en ensamstående trebarns-mamma sedan ett par år tillbaka. Och trotts ett jobb med långa arbetstider, möten, träning, räkningar med mera, så ställer hon alltid upp, oavsett om det är hämtning med bil, problem med killar eller någon svår livsfråga, hon finns alltid där.

  Jag vet att mamma skulle uppskatta om hon fick en lovetag ankarkedja i förgyllt silver, med bokstaven M som symboliserar just Mamma.

  Malin 2015-05-30 11:14:12
  Svara
 • Min mamma är den som alltid ställer upp, har jag bekymmer så har hon alltid en lösning. Just nu är hon mellan jobb så en liten gåva i form av detta fina halsband hade varit extra fint komplement till Mors dag!

  Josefine 2015-05-30 11:13:02
  Svara
 • Min mamma Eva. Det finns ingen som är så fin som mamma! Till henne vill jag ge allt fint i världen, men eftersom man är rå-pank student så är detta tyvärr inte möjligt. Så för en gång skull vore det så himla kul att ge mamma något riktigt fint, för det är hon verkligen värd! 🙂

  Hanna 2015-05-30 11:10:31
  Svara
 • Jag skulle bli hur glad som helst, för jag vet att min mamma ️ verkligen skulle uppskatta en sådant halsband, hon har önskar sig det, men tyvärr har jag inte pengarna! Just därför vore der perfekt om jag kunde vinna! Min mamma är helt underbar, och fantastiskt på alla sätt, det har alltid bara varit jag och mamma och det är bara det jag behöver. Min mamma är världens bästa mamma. Någonsin. Jag skulle vilja ha ett halsband med bokstaven T. Eftersom min mamma Tina!

  Maja rydmark 2015-05-30 11:09:41
  Svara
 • Anna Littorin
  Jag skulle vilja ge min mamma detta för att hon ger mig så mycket trygghet i livet och alltid peppar mig när jag behöver det som mest.

  Nina 2015-05-30 11:08:21
  Svara
 • Helena, min mamma och min klippa som jag alltid kan luta mig emot. Det enda som är bättre än att ha henne som mamma är att min son har henne som mormor. Hon är helt enkelt fantastisk. Henne skulle jag vilja ge detta halsband i förgyllt silver.

  Amanda 2015-05-30 11:08:17
  Svara
 • Min mamma är min allra bästa vän i alla kategorier. hon är väldigt svår att köpa smycken till, men just detta har hon sagt att hon tycker är fint. ett silvrigt lite längre med min och min systers initialer ”E” och ”J” vet jag att hon hade älskat att bära. Vi brukar alltid försöka ge varann presenter med en extra tanke, och detta halsbandet hade verkligen varit perfekt. Det har dessutom varit slutsålt på sidan superlänge, så inte förrän du la upp din bild visste jag att det var åter i lager!!

  Emma 2015-05-30 11:07:23
  Svara
 • Min mamma har alltid varit den enda föräldern som jag har haft, men jag har aldrig behövt någon mer än henne. Hon har uppoffrat hela sitt liv för mig och ingenting i världen kommer att kunna visa min tacksamhet för henne. Men att ge henne detta halsband med våra bokstäver graverade vet jag skulle göra henne så lycklig. Det bästa för alla döttrar är nog att se sin mamma lycklig men jag tror inte att det finns många som har en så fantastisk mamma som mig. Hälsningar Anette

  Anette 2015-05-30 11:06:53
  Svara
 • Åh vad jag skulle kunna göra för min mamma, min hjälte. Hon har alltid funnits där för mig i vårt och torrt. Utan hennes kramar, som kan lindra all smärta, skulle jag inte klarat av alla motgångar jag har träffat på här i livet. Just därför vill jag ge henne till morsdag-present en liten gåva för att visa min tacksamhet. Hon har själv inte haft det som dans på rosor här i livet men ändå har en positiv inställning på livet vilket är starkt. Med ett A på halsbandet och i förgyllt silver skulle hon bli jätteglad.//Regina

  Regina 2015-05-30 11:06:13
  Svara
 • Min fina mamma Pernilla. Vill ge henne detta för att hon aldrig unnar sig något extra, och aldrig tänker på sig själv i första hand. Hade varit underbart att få ge detta till henne i förgyllt silver.

  Martina 2015-05-30 11:06:09
  Svara
 • En mamma är den personen som alltid finns vid ens sida, en person som alltid ställer upp. Att visa min uppskattning för min alldeles egna mamma vore att ge henne ett halsband från Jane Koenig. Ett halsband i rosé med ankarhalskedja med bokstaven L skulle göra min fina mamma varm i hjärtat!

  Lovisa 2015-05-30 11:06:02
  Svara
 • Min älskade mamma Gull-Britt är helt fantastisk! Jag bor långt bort från henne, men vi har dagligen kontakt & hon är min stöttepelare i livet. Hon är värd all omtanke & kärlek hon kan få! Hon skulle älska ett halsband med bokstaven C i silver, som står från hennes man, min pappa Claes & även hennes 2 döttrar 🙂

  Charlotta 2015-05-30 11:05:45
  Svara
 • Min mamma heter Monica, jag önskar att hon fick detta halsband av mig med bokstaven S på som står för Sofia, och ett L som står för Linda. Då jag flyttat till annan ort för att studera träffar jag inte min mamma så ofta längre vilket jag tycker är jättejobbigt och jag vet att min mamma också tycker att det är jobbigt. Min syster Linda har nyss också flyttat till annan ort på grund av kärleken, så hon har ingen av sina döttrar i samma stad längre. Därför skulle jag vilja att hon hade detta halsband så att hon alltid kan påminnas om att vi finns nära henne. Min mamma skulle helst vilja ha det i förgyllt silver.

  Sofia 2015-05-30 11:04:17
  Svara
 • Jag kan tyvärr inte krama min mamma Eva-Lena på morsdag då jag bor utomlands men hon förtjänar detta halsbandet mer än någon annan då hon är världens finaste mamma. Jag har levt utomlands de senaste 6 åren men trots att hon är på andra sidan jorden ger hon mig en trygghet och kärlek som gör att jag aldrig känner mig ensam. Vi kommer ses för första gången på två år nu i sommar och då skulle en liten överraskning sitta fint.

  Elsa 2015-05-30 11:04:02
  Svara
 • Min mamma heter Lyzette. Jag undrar hur jag någonsin ska kunna ge henne lika mycket som hon gett mig i livet. Hon har kämpat som ensamstående mamma med mig och min syster. Pengar har alltid varit ett problem då vi alla tre varit sjuka och hon slutade köpa saker till sig själv för längesedan. Just smycken är något hon tycker väldigt mycket om men inte lägger pengar på, så ett Lovetag-halsband i förgyllt silver med ett L på skulle vara så jäkla fint att få ge henne.

  Nastasja 2015-05-30 11:04:01 http://nastasja.blogg.se
  Svara
 • Min mamma heter Ylva. Mamma betyder allt för mig och hon förtjänar verkligen alla fina saker i världen. Hon är min största förebild och hon har kämpat varje dag för mig och mina bröder. Därför skulle jag verkligen vilja skämma bort henne med ett berlockhalsband i förgyllt silver (ankarkedja) 🙂

  Isabella R 2015-05-30 11:01:43
  Svara
 • Ååh jag älskar Jane Koenigs smycken!! Min mamma heter Anne-lie och hon förtjänar detta smycke lika mycket som alla andra mammor som gör allt för sina barn. Hon har berättat för mig att hennes mål o drömmar i livet var aldrig baserat på en karriär, hon ville ”bara” vara en riktigt bra mamma. Och jag vill ge henne det här smycket som en konstant påminnelse om att hon nåt sitt mål gånger 1000 från första gången hon höll mig i sin famn. Jag kan inte tänka mig en bättre människa än henne och jag är stolt över att kalla henne min mamma.

  Jag skulle vilja vinna halsbandet i förgyllt silver.

  Malin 2015-05-30 11:01:37
  Svara
 • Min mamma heter Maria.

  Hon är min love-tag och klippa i livet, så jag skulle vilja vinna detta fantastiska halsband till henne för att få skämma bort henne lite som tack för allt hon gör för mig!

  Emma 2015-05-30 10:59:10
  Svara
 • Min mamma är fantastisk och jag säger det allt för sällan, här är några underbara anledningar till att hon ska vinna halsbandet!
  Min mamma som varit bäst i världen på vattenpolo, som vunnit ”ugliest jump in the pool-competition” på Mallorca…
  Min mamma som alltid är maskeradernas kung, som kan kolla timmar på Animal Planet bara för att katten ser ut att vara intresserad av det, min mamma som anordnar Nisse-jakten på jobbet, som är en så bra moster att lillkusinen skrivit en bok om henne! Min mamma som gråter när jag åker iväg och gråter viftande med Sverige-flaggor när jag kommer hem…min mamma som gått på fest i olika skor, som stått på händerna igenom ett fönster! Min mamma som anmäler mig till min drömutbildning i smyg, som låter mig göra allt även om hon inte kan somna förrän jag är hemma i säkerhet, som pratar i telefon med mig när jag cyklar i mörker, som hämtar mig varsomhelst, närsomhelst! Min mamma som gör allt för mig och alltid sätter mig och alla andra före sig själv!
  Du är bäst mamma, GRATTIS PÅ MORSDAG! ❤️
  Ps. Hade velat ha guldpläterat halsband för det är verkligen hennes färg!

  Martina 2015-05-30 10:58:02
  Svara
 • När andra pratar om sina familjer så brukar det både pratas om en mamma och en pappa. Men inte för mig. Nu är det inte så att min pappa är död, han lever och är frisk, men med sin andra familj. Han har aldrig funnits där varken för mig eller min bror. Men det har vår mamma. Vår underbara fina mamma, Monica.
  Det är hon jag älskar mest över allt annat och visar gärna hela världen det genom att bära våra initialer runt min hals.

  Jane 2015-05-30 10:57:42
  Svara
 • Åå, så fantastisk!! Mammaen min, Mette, fortjener dette halsbandet fordi she’s simply the best! Også er hun like glad i shopping som meg 🙂

  Klara 2015-05-30 10:57:18
  Svara
 • Min älskade mamma heter Frida.
  Det skulle betyda så mycket för mig om jag kunde ge henne detta halsband som ett tack för att hon alltid ställer upp för mig i vått och torrt, och för att hon är världens bästa!

  Mirry 2015-05-30 10:57:13
  Svara
 • Mona, min mamma, min hjälte, min förebild, mitt allt. Utan henne skulle jag inte stå på mina ben idag. Hur mycket hon har gått igenom och hur mycket hon stått ut med. Finns ingen speciell dag för henne, alla dagar är speciella för henne. Men just idag vill jag att hon ska få något extra, ett fint halsband från Lovetag ankerkedja Förgyllt silver med bokstaven M från Jane Koenig, <3 kram

  Lina 2015-05-30 10:55:47
  Svara
 • Maria Rönnbäck
  Fyller även år denna helg. Min mamma är fantastisk på alla sätt och vis. Trots att vi nu bor 6 timmar ifrån varandra så finns hon alltid där. Hon förtjänar det absolut bästa!

  Nadia Skhiri 2015-05-30 10:53:08
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna ett halsband med bokstaven S i rosé . Jag tycker att min mamma är en bra förebild och vet att hon verkligen hade uppskattat halsbandet:)

  Sofie 2015-05-30 10:51:06
  Svara
 • Marie heter min mamma och hon är så värd detta halsband. Hon är helt enkelt världsbäst och förtjänar ett sånt här fint halsband⭐️.

  Emelie Helgesson 2015-05-30 10:50:02
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!