Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYC

IMG_9664 (kopia)Det är så mycket just nu! Jag är inne i min mest hektiska jobbperiod samtidigt som vi ska flytta till vår nya lägenhet i helgen. Får verkligen inte ihop det, men det är bara att ta de lugnt och andas. Men det förklarar i alla fall att det kan vara lite glest på uppdatering här på bloggen. Just nu drömmer jag mig bort till sista veckan i Augusti då jag kommer befinna mig i NYC för semester.

I have a lot to do for the moment, so much work and in the same time we are moving to our new apartment this weekend. So that’s why I haven’t update the blog as usual, but I’m soon back to normal! Right now in this stressful period I’m dreaming of my vacation to NYC in August.IMG_9638 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • oh you wont be there during fw or will you stay from late august till fw is over? 🙂

    Layla 2015-05-26 22:42:28
    Svara
  • Förstår att du längtar!! försök andas i veckan och prioritera rätt saker 😉 kram!

    ISA 2015-05-25 23:29:23 http://isabyl.devote.se
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!