Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CHANEL

IMG_0194 (kopia)Här ser ni min nya scarf från Chanel. Scarfen är helt klart den accessoar som jag använder allra mest så jag tycker det är värt att lägga lite extra pengar när det kommer till just denna accessoar. Jag föll pladask för den eftersom den går i mina favorit färger och gör det där lilla extra jobbet på en väldigt enkel outfit.

So this is my new scarf from Chanel. I love to style myself with a scarf. I use to add it to a simple t.shirt or shirt for my daily look. And this one have my favorite colors: dark blue and red. So I fell in love at first sight!IMG_0219 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du passar väldigt bra i scarf! Ville bara säga det haha, och du passar sjukt bra i lugg :))

    Matilda 2015-05-27 12:26:00
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!