Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PARIS

IMG_9987 (kopia)IMG_0170 (kopia)IMG_9991 (kopia)IMG_0122 (kopia)IMG_0188 (kopia)IMG_0066-ÅterställdIMG_9907-ÅterställdHär kommer några sista bilder från Paris: från våran härliga balkong, Jimmy i Marais, den godaste cappuccino jag druckit, shopping på Chanel, frukost på Le pain quotidien, innan middag på miss ko och till sist en bild på vackra Paris.

Here are the last pictures from the weekend in Paris: From our lovely balcony at the apartment, Jimmy in Marais, the most delicious cappuccino, shopping at Chanel, breakfast at Le Pain Quotidien, me before our dinner at Miss ko and a picture of beautiful Paris.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Hanna!
  Först och främst – grym blogg! Läst den i flera år!!
  Jag undrar om inte du skulle kunna berätta lite mer om trendsales! Det mesta som säljs är från Danmark, och det är lite svårt att förstå allt som skrivs! Kan du inte berätta lite vad som händer om man budar på något från Danmark, med frakt och sådant? Vet att man kommer överens om det säljare och köpare, men vet du ungefär vad frakt från Danmark till Sverige kostar?
  Har för mig att du har berättat i något inlägg lite mer ingående om trendsales, men jag kan inte hitta det! Vill du isåfall länka om det? 🙂
  Lite tips på vilka guldklimpar man kan få tag i? Du kanske håller det hemligt, men vore kul med lite tips! Eller lite smarta sökningar kanske! 🙂
  Hoppas du har en underbar dag!

  Sara 2015-05-19 10:04:15
  Svara
 • Ni är så snygga ihop

  Johanna l 2015-05-18 11:53:41
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!