Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PARIS

IMG_0075After a day with a lot of walking we changed clothes and took a taxi to Linn for a glass of wine.IMG_9958 (kopia)The Eiffel Tower from Trocadero, I will never get tired of this view!IMG_0037 (kopia)Jimmy talking with the Uber driver, we go with Uber all the time when we are traveling, so simple and safe!IMG_0065 (kopia)Look: Jeans/Acne Top/Filippa K Bag/Mulberry.IMG_0081 (kopia)After a hour at Linn’s place we went to frenchie for a really good dinner, we started with cheese plate at the bar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!Underbara bilder från vilket coolt par no är,vilken stil,super härligt o inspirerande att även din man har det där lilla extra som gör det intressant .jag undrar var den nougatfärgade rocken din man bär på en av bilderna är ifrån /märke!!

  Tack på förhand o forsätter att njuta av det goda livet med allt vad det har att erbjuda

  Pernilla 2015-05-19 09:27:09
  Svara
 • Hej Hanna! Jag har kommit på att stylist är mitt drömyrke så jag googlade runt lite och hittade en intervju med dig som var så himla inspirerande! Måste bara fråga, du har alltså ingen utbildning inom mode/stylist utan du är helt ”självlärd”?
  För jag har nämligen funderat på att gå en utbildning men efter att jag läste din intervju så blev jag bara så sjukt peppad att ge mig ut och prova på allt direkt! Har jobbat i klädbutiker i flera år och hade även ansvar för skyltfönstret på Vero Moda när jag jobbade där. Det är väl en helt okej start? Har du några mer tips förresten? Tack så jättemycket för inspirationen!
  xx Malin

  Malin 2015-05-17 00:01:31
  Svara
 • Och jackan? Var är den ifrån? 😀

  Amanda 2015-05-15 11:01:31
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!