Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DETAIL

dedf5Photo: Evelina S.

Passar på att slänga upp en detaljbild från igår såhär på lunchen: jacka/acne scarf/Hermès väska/Celiné. Har ni haft en bra dag? Idag känner jag mig betydligt piggare. Det var skönt att ta det lite lugnt igår och hinna tänka i kapp lite, tänka på vad som egentligen är viktigt och vad som är värt min energi för att kunna fokusera rätt. Efter jobbet ska jag springa hem och krama Jimmy hejdå då han åker till Prag med grabbarna över helgen och sedan väntar pt-pass för min del. Men vi hörs mer sen med en dagens!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,

    vilken fin brun skinnjacka! kan jag bara fråga, vad heter modellen och färgen? Tusen tack. Anna

    Anna 2015-05-02 10:31:21
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!