Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TRENDSALES

IMG_1807-copyPå bilden ser ni två plagg som ligger i ”kanske sälja högen”, jag vill egentligen inte göra mig av med dessa två men både är i fel storlek. Håll utkik på Trendsales i helgen så får ni se vad som kom med från min rensning!

Precis som min vän och Trendsales kollega Ellen har även jag kvällen till ära rensat min garderob och tänker fota av dessa plagg till helgen för att slänga upp nya annaonser på Trendsales. Det finns ett så sjukt stort och bra utbud på Trendsales med märkesvaror från både Sverige, Danmark och Norge. Just nu är jag med och budar på en superfin scarf som jag hoppas på att bli min och dagligen spanar jag efter att dessa skor ska trilla in i Bazaren. Har ni gjort nått sånt där super köp på Trendsales? Hade varit kul om ni ville dela med er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh! Kan du inte sälja jeansen, så jäääkla snygga…

  Nora 2015-05-06 22:43:02
  Svara
 • Hittar inte jeansen på Trendsales. Blev det ingen försäljning?

  Hanna 2015-05-02 21:03:52
  Svara
 • Oj vad snygga grejer. Jag vill ju köpa dem! Vad är det för storlekar?

  Karin 2015-04-30 16:33:47
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!