Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

lloooHur fint är inte det här golvet? Men nu var de inte golvet jag skulle skriva om utan dessa två stolar som jag vill ha till nya lägenheten. Vi har redan 6 st svarta stolar som jag tycker om men med tanke på vårt nya matsalsbord så behöver vi två till och då står Y stolen av Hans J. Wegner och Ton Chair 33 med flätad rygg och sits från Ton på önskelistan.

How nice is this floor(?!!) So beautiful! These two chairs are on my wish list for our new apartment. We already have 6 black chairs that I like but we need 2 more for our new dining table. These two chairs are designed by Hans J. Wegner and Ton.skooooÄr så glad att jag äntligen har hittat en matta till ett rimligt pris, kan dock inte bestämma mig om jag ska köra på den ljusare eller mörkare? Är väldigt inne på naturfärgat i inredning till den nya lägenheten men att bryta upp med färgstarka accenter såsom en grön sammetssoffa. Tänkte även införskaffa mig ett par nya sandaler till semestern från ATP.

I am so happy that I finally found a rug for a good pricee, but i can’t decide if I should go for the lighter or the darker? Im very into neutral colors for the new apartment and adding colorful accents like a green velvet sofa. and when talking about neutral colors I also want these sandals for upcoming holidays from ATP.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry