Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MONDAY

rftNamnlöst-1Photo: Evelina S. Jeans/Cos Bag/Céline Heels/Acne Jacket/& Other Stories Top/House of Dagmar

Den här måndagen har varit riktigt trött men ändå tvingade jag mig själv till gymmet efter jobbet där jag sprang intervaller. Har känt mig mycket piggare efter det, och imon står zumba på schemat. Så skönt att äntligen vara igång med träningen.

I have been so tired this Monday, but I force myself to the gym after work where I ran intervals. And I have actually felt much more energetic after that, and tomorrow I will do some zumba. So nice to finally be started with training again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad heter modellen på väskan? Den är perfektion!

    Amanda 2015-04-01 07:33:52
    Svara
  • Jag kommenterar aldrig. Vilket är dumt. Sånt borde jag nog bli bättre på? Ändå läst din blogg till o från i snart oändligt många år nu. Ville mest säga, fy satan så bra din stil utvecklats i det sista. Man har absolut ups & downs i sin stil. Men det känns verkligen som du nailat dig, och din stil, i det sista. Och håret!!!!! Så otroligt snyggt! Själv haft lugg i snart hela mitt liv (utom kanske just den perioden när jag pluggade på ths i borås o jobbade på jc o du va typ 14 år o sprang där om vartannat) så hejar på alla som vågar klippet. Samtidigt som jag boostar mig själv varje gång då jag inser hur dödens snyggt det är. Ett sant nöje att följa dig just nu Hanna! 🙂

    Stina 2015-03-31 19:09:18
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind