Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW IN

IMG_8761 (kopia)Äntligen är den min, väskan som jag har tjatat om så länge. Jag älskar den till och med mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Tack vare att jag la ut en annons på Trendsales om att jag ville köpa den här väskan så är den nu min. Var och hämtade ut den idag, den är helt ny och alla lappar satt till och med kvar. Modellen heter ”Lily bouclé tweed shoulder bag” från Mulberry.

It’s finally mine, the bag that I have talked about  for a long time now. I love it even more than I thought I would do. I put an advertising at Trendsales and wrote that I wanted to buy this bag, and now it’s mine. It’s brand new and all the tags remained in the bag. The model is called: ”Lily bouclé tweed shoulder bag” from Mulberry.IMG_8756 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind