Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THURSDAY

IMG_8614 (kopia) (kopia)En av mina favorit kombinationer för tillfället är den här skinnskjortan tillsammans med en vit ribbad polotröja under. Fredag idag då, pepp! Har ni några härliga helgplaner? Min helg blir ganska lugn, ikväll väntar fredags date med killen. Blir restaurang (är så sugen på asiatiskt) och kanske en bio.

One of my favorite combinations for the moment is this leather shirt with a white ribbed turtleneck underneath. Friday today, do you have any nice plans for the weekend? My weekend will be quite calm, tonight i will have friday date with bfriend! Talk to you later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilken storlek har du i skjortan? 🙂

  Agnes 2015-03-12 17:02:16
  Svara
 • Du har en kanonfin blogg! Finns en liknande modell av den Celiné-tröjan du la upp för ett par veckor sedan, så himla fin. I helgen ska jag och min partner in crime Camilla fota till vår blogg, den är väldigt nystartad så vi testar oss fram. Men det går verkligen bättre och bättre! Helt klart bästa bilderna hittils blev tagna idag 🙂 Trevlig helg!

  Liza 2015-03-06 20:51:37 http://www.camillaelina.devote.se
  Svara
 • Var hittar jag den underbara vita tröjan?

  A 2015-03-06 18:10:12
  Svara
 • Hejsan! Älskar din blogg och din stil 🙂 Lite random fråga men tänkte höra om du stylat modellen på Ginatricot.se som bär en vit Klara jacka med beiga klackar, om du vet vart klackarna kommer ifrån? Vore jättetacksam för svar.

  Kram

  Frida 2015-03-06 11:32:48
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind