Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYC SNAPS

IMG_8353

hejhejhej

5F4A1168

IMG_8324 (kopia)

5F4A1152

Idag har vi letat loactions för måndagens plåtning, ätit världens godaste frukost och lunch samt hunnit med lite kvälls-shopping. Det är inte att tänka på nått annat än att klä sig varmt, därav denna mindre inspirerande outfit.

Today we have scouting locations for monday. We have also ate the best breakfast at Mondrian hotel and the most delicious burger for lunch at Brinkley’s. it’s so cold here, so I focus on to dress me as warm as possible, not the most inspiring look.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!