Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY

IMG_8171 (kopia)

Hej freadg! idag vaknade jag med min vanliga energi tillbaka, Så skönt.. Ser fram emot en helg hemma eftersom jag jobbat två veckor i rad utan helg. Så peppen på den här helgen är rätt hög så att säga. I dag ska jag och Jimmy ha en mysig dag i Göteborg med lite shopping och restaurangbesök, date night!! Rotade fram dessa gamla godingar till pjucks imorses som jag återigen har funnit kärleken för, från whyred.

Hey FRIDAY! I’m so excited for this weekend. I have been working two weeks without having weekend, so this weekend will be spend with family and friends. But tonight me and Jimmy have date night, which means visit a favorite restaurant and shopping i Gothenburg. Btw, this morning I found these heels from Whyred that I forgot that I own. Think those are really cool!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!