Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GOOD MORNING

IMG_8110 (kopia)

Det enda jag vill just nu är att vakna pigg och inte känna mig överkörd av en bil varje morgon haha.. Men för att pigga upp min trötta dag snörar jag på mig glitterskorna från ysl tillsammans med randig polotröja och rådenim. Ska fota outfit idag, så visar er sen. Hoppas ni får en fin torsdag med massvis av energi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Hanna

  Jag är ny läsare av din blogg och tycker din stil är sa himla härlig!! Det enda jag saknar i dina inlägg är märken pa kläderna du bär. Hade du inte kunnat börja inkludera det i dina inlägg systematiskt? Som inlägget ovan t ex. Sa fin randig polotröja, vart kommer den ifrån? Tack för en inspirerande blogg.

  Kram Louise

  Louise 2015-02-07 10:07:08 http://-
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise,

   Vad kul att höra.. Jag försöker alltid att göra det, men ska absolut bli ännu mer noga med det. Den kommer från Zara, finns på rean nu 🙂 kram

   hannamw 2015-02-09 10:04:52
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!