Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Det passar väl utmärkt att jag nu svarar på andra delen av min frågestund som jag hade på gamla bloggen?! Och vill ni veta ännu mer om mig tycker jag att ni ska kolla in den här intervjun som Fanny har gjort med mig. 

Kan du nämna 5 tidlösa måste ha-plagg till hösten/vintern? Polotröjan, den klassiska kappan/rocken, kashmir tröjan, klassiska denim och ett par spetsiga boots. Dessa 5 plagg funkar även året om, helt klart värt!

höst

Vad för outfit-kombinationer kör du på när du ska ut och festa? Klänning, kjol + topp, jeans + skjorta eller skinnbrallor + topp och alltid accessoarer och ett par favorit klackar.

Vad har din pojkvän för jobb? Han jobbar som ingenjör. Han designar och ritar olika typer av program och maskiner samt jobbar med effektivisering.

IMG_2789 (kopia)

Favorit resemål och varför? New York för att det är världens absolut bästa stad, har SÅN feeling när jag är där aså. Kroatien, Hvar! Älskar denna vackra ö. Mysigt och festligt på samma gång och helt osannolikt vackert. Koh Lipe, vet inte ens vad jag ska skriva, åk dit bara så kommer ni förstå!

IMG_68831 (kopia)

Hur gör du dina klädcollage? I vilket program? I Photoshop.

Jag undrar om du har något tips för att liksom hitta sin stil? man inspireras av många men jag tycker det är svårt att hitta sig själv och vara kreativ utan att ”förloras” i alla andra. Jag återkommer alltid till en sak när man pratar stil och det är att: Den snyggaste stilen en tjej kan ha är när hon utstrålar säkerhet och bekvämlighet i de hon har på sig. Och det är egentligen grunden till hur man hittar sin stil. Jag tycker också att det är viktigt att klä sig rätt utefter sin kropp, dvs att framhäva ”rätt” saker. Sätt alltid din egna touch när du klär dig, trots alla trender och all inspiration. Man kan självklart hoppa på trender, men kopiera inte rakt av. Utan behåll fortfarande det i din still som utstrålar dig, det som är typiskt dig.

Vad tänker du på när du shoppar, för känns som du har en genuin stil, med nyckelplagg som alla passar så väl ihop? Jag vet oftast vad jag är ute efter och därav blir det inte så mycket spontanköp. Att planera sina köp för att få en sammanhängande stil är a och o.

IMG_5730-kopia

 

Skulle du kunna tipsa om olika klassiska designerplagg/deisgnerskor/designeraccessoarer som du tycker alla borde investera i? En välsydd kavaj i bra kvalitet, en lös skjorta och en klassisk kappa eller rock är tre plagg som jag tycker är värda att satsa lite extra på. När det kommer till skor & accessoarer så handlar det så mycket om vad man har för stil. Men ett par klassiska sneakers samt ett par spetsiga boots/klackar tycker jag känns värt att betala lite mer för. Och när det kommer till accessoarer så tycker jag att det man kallar för klassiska smycken inte måste vara jätte diskreta och super cleana, utan nästan tvärt om. Här ser ni mina dagliga smycken.

heeeej2222

Beskriv dig själv med 10 ord, 7 bra och 3 dåliga. Bra: omtänksam, äkta, optimist, glad, galen, peppad och känslosam. Dåliga: Tidsoptimist(jobbar på det), dålig självdisciplin på saker som jag tycker är mindre kul, temperamentsfull.

Vem/vilka pratar du mest i telefon med om dagarna? Mamma och Tannaz. Har vi inte hörts på en hel dag är något fel.. haha!

Vad för småsaker lägger du mest pengar på? Modemagasin, blommor och kuddfodral.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • vart är den fina polotröjan ifrån? 🙂

  Matilda 2015-01-22 11:48:18
  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag försöker hitta jeansen på Cheap Mondays hemsida men vet inte vilka som är de på din bild. Kan inte du länka? Finns de på weekday? Länka länka! Hehe

  Sköt om dig! Och fortsätt blogga, du är toppen!

  Jennie 2015-01-21 22:42:57
  Svara
 • åh vart är byxorna ifrån? 🙂

  johanna 2015-01-21 16:37:05
  Svara
 • Vart är de blå jeansen ifrån? Letat efter sådana jätte länge 🙂

  josefin 2015-01-21 11:27:32
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand