Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

welcome

HEJ alla nya och gamla, SÅ kul att äntligen vara här. För er som inte har koll på mig så jobbar jag som stylist, shoppar som en tok i perioder, är besatt av banansmak och är oftast väldigt lycklig. Det bästa jag vet är att åka på äventyr i världen, mina bästa vänner, NEW YORK, min kille Jimmy, att äta middagar, min familj, att dansa till hip hop musik och Noah (familjens hund).

Här kommer jag att bjuda främst på mode, inspiration, shopping, mitt jobb som stylist och glimtar ur min vardag. När jag reser som jag gör en hel del, får ni alltid följa med. Som start i min nya blogg skulle jag vilja veta från er vad ni vill se mer av här i bloggen? Om det är något ni saknat etc, så hit me! Annars, välkomna!

Hello and welcome to my new blog. I’m so happy to be here. For those of you who do not know who I am: I’m working as a stylist, I’m a shopaholic, I love the taste of banana and I’m usually very happy. The best things I know is to travel around the world, my best friends, NEW YORK, my bf Jimmy, dinners, my family, dancing to hip hop music and Noah (my dog).

My blog is all about fashion, inspiration, shopping, my job as a stylist and snaps from my everyday life. As a start in my new blog I would like to know from you what you want to see more? If there is anything you missed etc, so hit me! Otherwise, welcome to my new place!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Lite mer tips om resor tex Ibiza. Hur var det där, är det dyrt etc.
  Hur man når mål i livet och hur man är en positiv person. Konstiga frågor kanske men du är alltid så positiv!
  Mer festoutfits med 🙂

  Kraammm

  Anna 2015-01-18 15:35:12
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja se lite mer av dina festoufits 🙂

  Elin 2015-01-18 12:41:59
  Svara
 • Jag skulle vilja se lite mer vardagsbilder 🙂

  Carolina 2015-01-17 23:35:13
  Svara
 • hej!! en sak jag tänkt på med din blogg är hur bra allting går för dig, att du verkar leva det ”perfekta” blogglivet ifall du förstår! Äter ute mycket och har ett eftertraktat jobb etc men det är väldigt lite du skriver om utmaningar du ställs inför etc ibland har man svårt att relatera till dig som verkar vara så lycklig och ha allt! förstår du vad jag menar? och vi är ju alla människor och livet är inte altid en dans på rosor… Det hade varit intressant att läsa om saker du tycker är intressant förutom just ditt mode och resintresse också! Se en annan överraskande sida av dig! Det är lätt att t.ex många unga tjejer läser om ditt liv och får nästan ångest när de tittar på sitt egna liv. Sociala medier är supereffektiva när det kommer till att jämföra liv! Självklart ska man vara lycklig och uppskatta det man har, men som sagt livet är inte alltid toppen och jag förstår om du vill hålla ditt privatliv privat, det är bara en tanke som slog mig.
  Du har en underbar blogg!! och keep up the good work!

  hanna 2015-01-17 15:18:53
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Jag förstår precis vad du menar! För mig handlar det lite om att jag någonstans bestämt mig för att min blogg ska vara super positiv med fokus på mode. Jag önskar ju att alla tjejer som läser min blogg oavsett ålder ska förstå att mitt liv utanför bloggen har samma vardags problem som alla andra samt att livet är uppe och ner..
   Men jag ska absolut fundera på att bli mer personlig i bloggen..

   Tack, kram <3

   hannamw 2015-01-17 17:06:54
   Svara
 • Gjorde du en Kroatien guide? Har för mig det men hittar inte 🙂

  M 2015-01-17 13:50:55
  Svara
 • älskar din stil så önskar mycket outfits och detaljbilder! även vardagsbilder vore roligt att få ta del av 🙂

  amanda 2015-01-17 10:24:51
  Svara
 • Äntligen! Välkommen bästa du! <3<3

  Caroline 2015-01-16 22:02:51 http://Caroline.metromode.se
  Svara
 • Jag saknar då du la upp outfitbilder regelbundet, du har så fin och inspirerande klädstil så mer av det! 🙂

  Malin 2015-01-16 21:07:56
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand