Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT 2014

Beskriv ditt år med 3 ord? Framgångsrikt, lyckligt och stressigt.

IMG_5873 (kopia)

IMG_3668-kopia

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Sure thing, how many drinks, vixen – miguel. Power trip – J.Cole. Something special – Miguel Cammpbell. From time, margins room, headlines, to much, 0 to 100 – Drake. Broder, chilla lide & fakkin fin – Labyrint. Poetic justice – Kendrick Lamar. Den här listan kan bli lång eftersom att jag alltid har en lur i ena örat..

IMG_0188 (kopia)

IMG_3749 (kopia)

Vart reste du under 2014?
New York, Amsterdam, Mallorca, Köpenhamn, Kroatien, Barcelona, New York igen, Amsterdam igen, Berlin, Paris, Köpenhamn igen och tillsist Thailand samt ca 10 ggr till älskade Stockholm.

IMG_0289 (kopia)

IMG_3589

IMG_5589

Har du blivit bättre på något? Absolut! Dels på att inte låta mig bli besviken i onödan och att inte lägga energi på sånt som ger mig dålig energi. Jag har blivit bättre på shopping, köper inte så mycket strunt och onödigheter längre. Utan färre och dyrare saker (fast jag kan fortfarande blir bättre här.) Jag har valt att jobba väldigt mycket under 2014 och i samband med det har jag lärt mig att jag måste hoppa över vissa saker jag egentligen skulle vilja göra, men där tiden inte räcker till. Jag har även lärt mig att känna av hur mycket stress jag mår bra av samt när jag behöver varva ner och säga nej.

Vad var extra bra detta året?
Även om 2014 har inneburit en hel del jobb så tycker jag ändå att jag lyckats balansera det med vännerna, killen och familjen. Jag har haft väldigt roligt och mysigt. Extra bra med 2014 var också alla resor! Jag har fortsatt att hålla mitt motto, ”att göra varje dag till den bästa möjliga”. Jag har lärt mig att njuta av stunder på ett annat sätt och att leva länge på händelser och upplevelser.

IMG_5575-kopia

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Dels att få erbjudandet om att börja blogga här på modette och att bloggen bara växer är fantastiskt kul. Samt att det kommer hända ytterligare saker för bloggen inom den närmsta tiden. Att få vara ambassadör för Trendsales. Och allra främst, att jag på Gina har blivit riktigt säker i min roll men att jag ändå fortsätter att utvecklas. Det har varit fantastiskt att styla samt jobba med grymma team. Här är några av de stylingjobb jag har gjort under 2014 som jag känner mig riktigt stolt över.

Namnlöst-1

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Ta tag i mitt körkort, träna regelbundet, jobba med lägenheten, träffa familjen + mormor & morfar ännu mer, laga mer mat, spara pengar samt fortsätta att vara en bra vän och flickvän.

Bästa köpet du gjorde? Mina två drömväskor och sandalerna från Hermès.

IMG_5968 (kopia)

IMG_1214 (kopia)

IMG_54101

Vem saknade du?
Jag saknade/saknar min farmor som gick bort i höstas, jag har även längtat efter att få komma till Tunisen och min släkt där. Saknar även min farbror med familj som bor i Paris. Min Emeli som bor i Stockholm längtar jag också ofta efter samt min John då vi inte hunnit setts så mycket i år..

hannamw-915-2

Tror du 2015 kommer bli lika bra? 2014 är svårslaget, men jag tror att 2015 kommer bli minst lika bra iaf.

Vad kommer du sakna från 2014? Farmor som inte finns i livet längre <3

Vad och vilka gjorde dig lycklig under 2014? Min Jimmy, är så glad att han är min. Mina tjejer och min familj <3 Mitt jobb, alla jobbresor med Astrid, vinkvällar och galna utekvällar med tjejerna. Min hund. Tannaz<3 Resorna. Espresso-stunder med min Emelie. Weekend i Köpenhamn med bästa Sophie, jimmy och sorre. Restaurang besök. Hemmakvällar med J. New York med mamma. Musik. Att få vara frisk.

jjkljkl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hejsan! Mitt nästa väskköp kommer bli denna goding från Celiné. Jag undrar vad den ligger på i pris?

  MVH Besarta

  Besarta 2015-01-14 22:42:06
  Svara
 • Har du ingen playlist att dela med dig utav? 🙂

  LindA 2015-01-14 06:02:11
  Svara
 • Om du vill sälja din beiga pennkjol fr Zara står jag först i kön. Helt grym!
  Har letat och letat men den finns ingenstans 🙁

  Johanna 2015-01-12 15:26:28
  Svara
 • Hej Hanna jag vill börja med att säga tack för en superbra och inspirerande blogg!
  Jag brinner verkligen också för mode och jobbet du har på Gina tricot verkar var hur kul som helst. Så jag undrar om du kan berätta lite mer om ditt jobb vad exakt du gör hur du fick och vad du har för utbildning osv!
  Kram!

  Filippa 2015-01-08 22:19:30
  Svara
 • Du verkar ha haft ett helt fantastiskt år! underbart! Hoppas detta blir lika bra 🙂

  ISA 2015-01-08 09:04:34 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad kul det var att läsa detta Hanna! Du är så grym! Mycket som är inspirerande och som jag ska ta med mig i mitt 2015…utan att känna dig så vet jag att you earn and deserve all the good things som kommer till dig och jag hoppas att du får ett fantastiskt år! Ska bli kul att följa dig. (Beklagar det med din farmor <3)

  Felicia 2015-01-07 22:22:56 http://felicialma.devote.se
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand