Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

Namnlöst-1

När jag kommer hem från Thailand hoppas jag på snö här i Sverige och då vill jag gå klädd i den här dunjackan från Gant och dessa boots från moon boot! Och om ni någonsin ser den här väskan till salu, länka till mig! Den är från Mulberry aw12 nämligen, och jag har velat ha den sedan dess och kan inte sluta tänka på den.

When i come back from Thailand i hope that there will be snow here in sweden so that i can wear this down jacket from Gant and these boots from moon boot. Also, If you ever see this bag for sale somwhere, please let me know. It is from Mullberry aw12 and i have wanted it since then, Can´t get my mind off it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tasken er til salg i en second hans butik i København.

  Se Instagram profilen: butikivelina

  🙂

  Mette 2014-12-24 22:04:17
  Svara
 • Snyggt! Vart kommer örhängena ifrån som du har på senaste bilderna på instagram?

  Maria 2014-12-21 22:30:21
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!