Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW WORK – GINA TRICOT SS15

ginaigina

Namnlöst-2

hejhejhejhej

Namnlöst-2

loookiii

Nu är Gina Tricot look book ss15 ute!! Det här är en utav de roligaste stylingjobben på året för min del, då jag här får kreera helt fritt. Här ligger största fokusen på trender och hög modegrad samtidigt som det självklart ska kännas Gina och vara kommersiellt! Så vad tycker ni? Jag kan i alla fall säga att ni har mycket fint att vänta er från Gina i vår.

Gina Tricot SS15 lookbook is now out!! This is one of the most funniest styling work for me, because I have much more flexibility here, comparison when styling campaigns. Here is the focus at trends and fashion.. So what do you think about this story?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • hej hanna! grymt bra jobbat 🙂 när kommer detta in i butik och på hemsidan?

  sofia 2014-12-22 21:55:08
  Svara
 • Cleant och chict vilket är ett bra lyft för Gina! Tänker dock på accessoarer och särskilt de skor som används vilket är ett tydligt inslag av din personliga stil. Céline, Malene Birger och Valentino-skorna som du själv postade i senare inlägg, risken att det går från att vara Gina Tricot look-book till att uppfattas som en tidnings-editorial med blandade märken.

  Emelie 2014-12-21 20:07:01
  Svara
 • Så snyggt! Bra jobbat 🙂 vet du när dessa plagg anländer i butik? Syftar framförallt på linneshortsen. Hoppas så att jag för strosa omkring i dem i Kuba i februari!

  Therese 2014-12-20 23:29:36
  Svara
 • Så läckert stylat! Behöver helt ärligt allt!! Enkelt, chict och modernt! Älskar hur ni blandat hennes messy hår med de cleana plaggen!

  Och jag tror helt klart på plaggen, det enkla och klassiska gör allt trendigt och efter traktat!

  Svara
 • Så läckert stylat! Behöver helt ärligt allt!! Enkelt, chict och modernt! Älskar hur ni blandat hennes messy hår med de cleana plaggen!

  Svara
 • Väldigt fina bilder och cool styling. Dock tror jag att många av plaggen inte kommer sälja pga att de är ”för trendiga”. Kan tänka mig att de går hem i större städer och hos folk som har den stilen men de är inte särskilt kommersiellt enligt mig. Känns väldigt likt en look book zara skulle ha. Jobbar själv på gina i en lite mindre stad och man brukar kunna känna på sig vad som kommer sälja och inte om man säger så… 🙂

  Emelie 2014-12-18 21:53:40
  Svara
 • Gina har tur som har dig, SÅ duktig!!!

  Thea Backlund 2014-12-18 14:29:37
  Svara
 • Känns som alla kopierar av alla nuförtiden

  Ellen 2014-12-18 14:15:34
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Tänker i stylingen av själva looken. Håller med som Emelie skrev nedan, jag skulle kunna säga att jag redan sett mycket av sådana look hos andra varumärken! 🙂
   Men bra jäkla jobb i vilket fall!

   Ellen 2014-12-19 02:50:29
   Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   tänker du i kläder, eller val av modell? eller hur tänker du? 🙂

   hannamw 2014-12-18 15:15:16
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!